Nou: Zale – Shut’em up!

zale-shut-em-up

ZALE SI PACHA MAN striga SHUT’EM UP!!!

Noul videoclip ZALE, incepand din acest moment pe www.zale.ro

Cand ii enumeri pe Raku, Christu, Yolo, in orice ordine, te astepti ca acest single sa fie extras de pe al zecelea album, sa spunem; insa e vorba doar de al doilea in aceasta formula: “Respect”. De ce doar atat?

“Pentru ca ne place mai mult sa facem beaturi, sa dam freestyle in studio, sa scriem versuri si sa fim pe scena, decat sa stam in negocieri pentru albume. Suntem pe cont propriu acum si avem langa noi exact pe cine ne dorim, fara sa avem nevoie de semnaturi. Credem mult in cuvant, de asta facem rapJ”

Desi mesajul piesei este unul foarte la obiect, fara ocolisuri, videoclipul este un film de imbinand scene reale cu scene abstracte, al treilea din existenta Zale. Actiunea se desfasoara in Bucuresti, protagonistii fac parte dintr-o echipa de guerilla urbana, foarte bine organizata, care are ca scop promovarea muzicii lor. In scena principala, cea a refrenului, il vedem pe Pacha Man care vinde la colt de strada cd-uri si alte maruntisuri.

E doar o poza ironica ce dezvaluie realitati ale anilor 90 ( inceputul cautarilor in muzica pentru cei trei membri Zale), cand muzica se cumpara din portbagaj; in contrast cu 2008, cand internetul face existenta caselor de discuri sa nu mai fie justificata.

Unul din motivele pentru care videclipul a iesit exact asa cum si-au dorit, este ca DJ-ul Zale, Christu, a regizat clipul. Mai mult decat atat, gasca Chill Brothers (labelul Zale) a facut scenariul si a fost implicata si in productie.

Filmarea a durat in jur de 20 de ore, s-a desfasurat in 5 locatii, in conditiile in care totul a mers impecabil, echipa de productie a lui Stefan deHillerin asigurand o zi de filmare snur.

In videoclip, considerat de Yolo, Christu si Raku, cel mai bun clip al lor- apar ca invitati Pacha Man , Bitza, Subsemnatu, Dj Grass, Dj Dox si echipa tehnica de la Yo!Mtv.

Dar nu se opresc aici!

In studioul Chill Brothers se pregateste intens un nou material Zale care va contine remixuri la cateva piese tari, cat si piese noi. Acesta va fi sustinut de un nou turneu de promovare in tara.

Tags:

4 thoughts on “Nou: Zale – Shut’em up!”

Leave a reply (we review all comments)