Estera Lungu – Don’t Forget to Play

estera-lungu

Serendipity va invita sa savurati un ceai parfumat si sa admirati expozitia de pictura “Don’t forget to play” realizata de Estera Lungu incepand din 12 Septembrie (Str. Dumbrava Rosie nr.12, zona Gradina Icoanei).

Estera Lungu s-a nascut in aprilie 1981 in Brasov. A inceput sa cante la vioara la varsta de 6 ani, iar dupa 4 ani le-a cerut parintilor sa vanda vioara si sa o transfere la sectia de arte plastice. A inceput studiul desenului, al modelarii si al culorilor la varsta de 10 ani, iar la 18 ani a terminat Liceul din Arta Brasov cu diploma de grafician.

In 2005 a inceput studiul facultatii de Imagine Film iar o foarte mare perioada de timp s-a dedicat specializarii in grafica publicitara, apoi in domeniul animatiei 3D.

In paralel si-a reactivat pasiunea pentru ”arta clasica”, vechea iubire, astfel a luat nastere noua expozitie, de pictura, de data aceasta, folosindu-se de experienta ei acumulata in ultimii 9 ani in domeniul animatiei si nu in ultimul rand de vechile tehnici si texturi grafice.

Isi doreste ca arta ei sa sensibilizeze zona copilariei, a basmului, a puritatii din fiecare dintre noi. Unul dintre sfaturile artistei este: “Nu uita sa te joci”

Tags:

1 thought on “Estera Lungu – Don’t Forget to Play”

Leave a reply (we review all comments)