DJ Antipop (Telepopmusik)

blamei-it-on-london-antipop

New info:

Direct din Franţa, din avangarda undergroundului, vi-l aducem pe DJ Antipop al celebrei Telepopmusik! Creierul groove-urilor şi scratchurilor acestei incredibile trupe trece pe la noi sã aprindã atmosfera cu un DJ set hipnotizant.

Hosted by: Ben Mono. Multi player talentat şi ambiţios, producãtor, remixer şi DJ la cerere, Ben Mono vã adduce Bit-Hop – un concept original ce combinã Hip Hop-ul pur cu Electro, spãrgând barierele între old school și nu school electronica. Alãturi de el o avem ca warm-up pe noua senzaţie a muzicii soul suedeze: Kissey Asplund.

Just Breathe! și dezlaţuiţi-vã la party! 12 septembrie @ Fabrica.

http://www.blameitonlondon.com
http://www.myspace.com/telepopmusiktm
http://www.myspace.com/benmono
http://www.myspace.com/kisseyasplund

*Biletele se pot achizitiona de pe bilete.ro, ticketpoint.ro si din reteaua Diverta, la pretul de 35 RON. La intrare, biletul va costa 45 RON inainte de ora 00: 00 si 55 RON dupa.

Extra info:

Probabil cã îi știţi pe cei de la Telepopmusik din soundtrackurile unor seriale celebre, precum C.S.I., Nip Tuck, The L World sau de la reclamele pentru Mitsubishi Outlander SUV sau Garnier – extrase de pe adevãrata opera de artã Angel Milk(2005).

Ceea ce probabil nu știţi este cã și primul lor album Genetic World (2002) a primit laude din partea specialiștilor și a publicului, urmând sã fie nominalizat la Grammy-urile franceze – Les Victoires de la Musique Awards (best electronic album) și la US Grammy Awards (best dance track). Cu mai mult de 250.000 albume vândute în întreaga lume, Genetic World a devenit unul din foarte puţinele albume franceze care sã aiba asemenea vânzãri la nivel internaţional. În timpul turneului maraton care a urmat lansãrii albumului, Télépopmusik a susţinut cca. 100 de concerte, din Moscova, Istanbul pânã la Glastonbury Festival sau New York și Puerto Rico.

Conform paginii de MySpace, urmatorul album Telepopmusik e programat in toamna acestui an, darpana atunci avem ocazia sa vedem la Bucuresti o treime din trupa franceza care ne-a incantat cu piese precum “Breathe” sau “Genetic World”

Telepopmusik pe LastFM | Wikipedia | MySpace.

4 thoughts on “DJ Antipop (Telepopmusik)”

  1. Pingback: Feeder » Event of the year

  2. Cu regret va anuntam ca editia Blame It On London din 18 Iulie 2008 ce il avea pe DJ Antipop ca headliner se amana pentru data de 12 Septembrie 2008.

    Club Fabrica

Leave a reply (we review all comments)