Skip to content

New: Mash-up Club

mash-up-logo

Mash-UP Club is a new night club in Bucharest promoting Funk, Electro, Disco, Nu-Jazz, Broken Beat, Breakbeat, Electrofunk, House, Techno, Fidget, Glitch, Bass Muzak; Visual Art, Expo, Concept Store. All under one big roof. Weekly!

Club decoration is done in collaboration with Galeria 115. Keep it locked! It’s Fresh!

Contact: 89 Mihai Eminescu Street

Links: MySpace | Blog

18 thoughts on “New: Mash-up Club”

 1. Pingback: Feeder » VRT’s B-Day Bash

 2. Pingback: Feeder » Rusu, Camil & friends

 3. Pingback: Feeder » MASH-UP CLUB GRAND OPENING

 4. 115 - Galeria de arta digitala

  Galeria 115 este o institutie care isi propune promovarea artei digitale. Exclusiv. Nu avem si nici nu pretindem sa avem nici un fel de expertiza in alte domenii in afara de cel al artei digitale in special si al artelor vizuale in general. Nu credem ca publicul ar trebui sa aiba pretentia de la noi sa cunoastem logourile tuturor trupelor si a tutoror companiilor din toate timpurile si din toate domeniile (Breakbeat Era, coverul Ultra Obscene din 1999).

  Galeria 115 s-a implicat in proiect exclusiv in designul interiorului clubului, expunand cateva lucrari originale din colectia Art:Part Two Vault, si in cel al flyere-lor, pentru care s-au folosit tablouri digitale din colectia galeriei. In cazurile de mai sus a fost solicitat, si s-a primit acordul artistilor pentru a fi folosite lucrarile lor. Numele lucrarii si cel al artistului care a creat-o au fost incluse in flyere tocmai pentru a nu crea nici un fel de confuzie legata de copyright.

 5. se pare ca singura “problema” in cazul de fata e faptul ca au decis sa foloseasca un clipart gratuit ca imagine a clubului constienti fiind de riscul ca acest simbol sa fie regasit identic si in alte contexte. Prin asta nu au gresit cu nimic doar ca nu cred ca a fost cea mai inspirata alegere pt un astfel de club. Un logo original era mult mai indicat. Inca mai e timp.

 6. Cred ca ar trebuii sa ascultati ce au de zis si oamenii de la Mash-Up inainte sa faceti acuzatii de genu ““hoti”, “smecherasi”, “furtisaguri”.
  V-ati gandit ca poate nu toata lumea vrea doar sa fure? Ci sa promoveze? Asta apropo de flyer pe care daca v-ati fi uitat bine, scrie foarte clar a cui este lucrarea folosita si de unde e!
  Dar asta e doar o parere…fiecare poate sa priveasca lucrurile cum vrea dar ar trebuii sa se abtina de la comentarii acide in necunostinta de cauza…

 7. In ceea ce priveste flyerul pentru weekend-ul de deschidere al clubului Mash-UP, as dori sa mentionez, ca este, de fapt o adaptare a lucrarii intitulate “Be yourself”, a artistei Oana Cambrea, lucrare ce ne-a fost oferita spre utilizare cu acordul Galeriei de Arta Digitala 115 si al artistei.
  Asta doar ca sa inlaturam orice dubiu in ceea ce priveste originalitatea flyerului.

 8. Va salut,

  Ca unul din reprezentantii principali ai clubului, as dori sa precizez cateva lucruri:
  1. Logo-ul este pe mai multe site-uri reprezentative care pun la dispozitia utilizatorilor fonturi, cu drepturi de utilizare free, fara pretentii de copyright.
  2. Am ales fontul, constienti de faptul ca el exista, nu numai folosit de breakbeat era (lucru pe care, sincer, l-am observat in ultima instanta) si nu numai in domeniul muzical, ceea ce ar putea crea confuzii intre organizatii, la nivel international; la nivel local, insa, ne-am asumat riscul, pentru ca ne place logo-ul.
  3. Am avut o multitudine de logo-uri create de designerul nostru (“originale”, cum spuneti) si, cu toate aceastea, repet, ne-am asumat riscul sa alegem “omuletul”.
  4. Cine nu ne cunoaste personal, ar trebui sa se retina de la a face precizari ca “hoti”, “smecherasi”, “furtisaguri” sau “a umbla cu sutitul”. Nu vrem sa tragem in piept pe nimeni, iar daca un logo (repet, free) va retine sa dati mai departe voia buna printre prieteni, sincer va spun ca ne pare rau si e ultima intentie sa cream altercatii de genul.

  Va multumim!

 9. …si ca sa nu ziceti ca e o discutie doar intre nanca si feeder – da, si eu sunt de acord ca furtisagurile jenante trebuiesc oprite. de exemplu, mi-am propus sa nu calc prin acest club, desi in bucuresti chiar nu sunt prea multe varinte, si de asemenea majoritatea prietenilor mei sunt de aceeasi parere.

  flyerele astea polueaza vizual. sunt foarte urate. concepute fara nici o noima, asa in scarba.

  vre-un semn de la club si/sau galerie?

 10. Igu, e vorba de un logo furat. Daca era un flier cu un logo identic cu unul facut de tine, l-ai fi lasat pe feeder?

  Altfel cred ca sunt multe fliere originale si multi designeri talentati care se iau in serios si isi respecta ‘breasla’, nu umbla cu sutitul…

  Daca nici macar noi nu-i pedepsim (atat cat putem) pe smecherasi atunci ce pretentii sa mai avem de la altii?

  In alta ordine de idei, Galeria 115 este o institutie care se respecta si trateaza designul grafic ca pe o arta. Ei cum de se combina la furtisaguri…?

 11. Urat de tot si din pacate flierele lor merg in continuare pe feeder… Ar fi frumos daca feeder ar putea sa-si impuna niste reguli. De exemplu sa nu mai lucreze cu hotii..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version