Google Chrome

google-chrome

Google Chrome e noul browser de la Google (asa-zisul Firefox-killer) – anuntat de TechCrunch inca de luni.

O prezentare draguta sub forma de comic-book gasiti aici, de downloadat se downloadeaza de aici, iar alte context gasim tot pe TechCrunch: 1, 2, 3.

Ce cred eu despre el:

 • foarte misto felul in care a fost prezentat si lansat, desi comic-book-ul a fost lasat sa scape pe net “din greseala” cu o zi mai devreme decat trebuia (ceea ce a creat exact buzz-ul necesar) – cel putin asa sustin cei de la google.
 • wow, intr-adevar se poate, paginile se incarca mult mai repede decat in firefox si chiar stie cum sa-si gestioneze RAM-ul
 • mai are mult de lucru ca sa revolutioneze cu adevarat si ca sa se pune cu (popularitatea) Firefox – mai ales cand vine vorba de extensii. Dar la cum ii stim pe cei de la Google, cred ca vor face treaba buna!

Ce cred altii despre el [pareri de la prieteni si oameni de bine :)]:

 • eu il folosesc acuma e chiar marfa, foarte intuitiv si foarte simplist
 • da, dar varianta pentru Mac e inca in lucru…
 • pur si simplu genial! K.O. firefox!  🙂
 • l-am instalat initial si ma impresionat faptul ca se misca usor mai repede decat firefoxul si ca ocupa mult mai puti ram, dar dupa ce am cititi comics-urile am ramas usor perplex la cate chestii de performanta si reciclare a memoriei are.

So, is Google taking over the (virtual) world or what? Voi ce ziceti, ati incercat Chrome?

Tags:

11 thoughts on “Google Chrome”

 1. revolutionarilor! cadeti in plasa oricarei reclame mai “cool” d p piata.. amuzant!! totusi.. de ce sa renunti la IE caruia nu ii lipseste chiar nimic?

 2. Nu sunt foarte mari diferenta nici la viteza nici la ram fata de ff3 incat sa fie complet altceva (cum a fost ff fata de ie). Iar pe userul de rand nu-l intereseaza de CSS3 etc.

 3. E intradevar mai rapid, simplu si eficace.Cred ca va avea o lunga cariera in internet (dar nu beta).Ocupa putzin spatziu.E mai rapid ca Foxie.
  Asta e, trebuia sa apara in definitiv si ceva bun (relativ, deocamdata)in internetul asta care ne papa zilele/noptzile, fratzilor.Eu l-am probat in español.

 4. n-are nimic revolutionar!??! simplul motiv ca sta in 50MB de ram cu peste 6 taburi dintre care 2 youtube-uri si un photoblog foarte mare e revolutionar, stie CSS3, randeaza markupul impecabil etc etc, RTFM!!!

 5. IE is going to offer users a chance to set IE to “private”, which will block Google’s Adwords advertising then Google Chrome born. Google Chrome is clean and fast. But I love Firefox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.