Cuburi de gheata de un metru

heineken-gheata-1-m

Heineken recurge la un alt fel de PR pentru a crea notorietate in jurul campaniei Heineken Served Extra Cold si a Barului de Gheata pe roti. Medium-ul ramane “strada”, la peste 30 de grade celsius. Dupa BMW-l distrus de un cub de gheata, azi simple cuburi de gheata au fost amplasate in diverse locuri din centrul capitalei.

Barul de Gheţă pe roţi este marea surpriză a campaniei “Heineken Served Extra Cold” de anul acesta – un camion minune care oferă o experienţă memorabilǎ a berii Heineken: trăirile sunt la intensitate maximă, într-un decor surprinzător. Dacǎ afarǎ temperatura ar putea atinge 40°C, barul pe roţi Heineken ne aduce o experienţă unică: experienţa Extra Cold, la o temperatură de -8°C.

La intrarea în bar vizitatorii vor primi o căciulă şi o haină călduroase. Echipaţi vor trece apoi prin toate camerele extra cold. Ultima cameră, cea care stârneşte cele mai multe poveşti, este camera de răcire – aici vor putea savura un Heineken served Extra Cold la o temperatură de -8°C. Experienţa Extra Cold nu trebuie să se sfârşească însă odată cu turul: la terasa Heineken, bucureştenii vor putea savura un Heineken Served Extra Cold, de data aceasta într-un decor obişnuit, la o temperatură normală.

Barul Heineken din Gheaţă face înconjurul Europei, pornind din Amsterdam şi continuându-şi drumul prin Germania, Grecia, Polonia, Spania şi multe alte ţări, vizitând peste 20 de oraşe europene.

Heineken Served Extra Cold este o nouă experienţă, un nou mod de a servi berea Heineken. Heineken served Extra Cold poate fi savurată atât la coloanele de draught îngheţate, cât şi din frigiderele la sub zero grade.

2 thoughts on “Cuburi de gheata de un metru”

Leave a reply (we review all comments)