CASH&CARRY la PARADISGARAJ

In urma curateniei de …anul acesta, am ramas cu: o canapea fara perna, doua imprimante si un scanner, un cuib de randunele din ipsos, o toarta de cana fara cana si o molie. Organizam activitati de schimb, troc, comert liber, “contrabanda”, rate, credit, leasing cu marfa clientului, etc. pana la epuizare tuturor stocurilor. Si, pentru ca avem loc in garaj va invitam si pe voi, cu “debaraua” voastra. Intrare libera, locuri limitate.

Str. Batistei nr. 20 (In spatele Intercontinental, prin fata Ambasadei USA, in dreptul bisericii)

Sambata 16 august 2008 – 16:00 – 22:00
Duminica 17 august 2008 – 10:00 – 14:00

Contact detalii si participare: 0723 971 929

P A R A D I S G A R A J
“EXECUTAM FORAJE LA MICA SI MARE ADANCIME”

Se pune la dispozitie una bucata garaj central!
Cunoastem cauzele proxime care duc la desertificarea urbana din centrul orasului. In ultima vreme chiriile din centru au atins cote astronomice, spatiile de cultura se inchid, galeriile dispar, lumea pleaca la Berlin. Spatiile comerciale troneaza cu mici exceptii, impulsionate doar de castiguri imediate. Pentru a face fata cazinourilor ne-am gandit sa pariem pe liberul schimb cultural. Inspirati de cluburile de noapte am decis sa chemam pe toti cei care viseaza sa isi exhibe talentele si skill-urile. Este un spatiu de auto-educare si auto-emancipare.

Functia 1: re-distributia activa de bunuri culturale vechi si noi, materiale si imateriale.
Listele negre si albe, originile nesanatoase, strategiile de piata, top 10 cultural national, capitalul de cool, boierii mintii, ayatolahii culturii romanesti, branding-ul si teoriile succesului, somajul, pretul benzinei, produsele finite, totul lucreaza impotriva unor spatii culturale deschise, de informare si dezbatere. Pana la viitorul Institut de Studii Subculturale garajul isi propune o serie de teme, programe saptamanale neregulate, si invitati speciali de pe alte planete aflati in trecere prin cvadrantul nostru bucurestean.

Functia 2: lupta impotriva industriilor creative si a deathline-urilor.
Indiferent de pregatire si tema centrala selectata, oricine este invitat sa anunte, prezinte si sharuiasca ultimul album preferat, noua lui bicicleta, ultima ruina industriala fotografiata, ultimul roman de groaza citit, ultima descoperire de pe youtube, ultima captura de la talcioc, noua lui animatie in flash inca neterminata, Rahan-ul si Vaillant-ul gasit din pod, etc.

Functia 3: extrage, construieste si adaposteste viitoare proiecte.

//se pot face proiectii de filme, se poate da muzica din boxe de calculator, prezentari, show&tell, lecture-uri si comunicari informale, invita oameni din afara
//se poate dormi (numar limitat de locuri), se poate critica, sta jos si vorbi, se pot vinde si schimba bunuri gasite, subtilizate si primite in dar
//se pot copia memory stick/USB, se pot aduce materile informative rare (inclusiv reviste, carti, flyere si afise)
//se poate prezenta ultimul proiect artistic nefinisat, ultimul film neterminat, ultima fotografie
// etc.

Stefan Tiron & Claudiu Cobilanschi

imagini evenimente anterioare AICI

4 thoughts on “CASH&CARRY la PARADISGARAJ”

  1. Pingback: STAS ATELIER @ Paradis Garaj, Bucuresti | Modernism

  2. hei
    cool idea
    pot sa vin si io data viitoare sa imi vand hainele si chitara sparta? 🙂 e cineva interesat? sau sa imi car acareturile pe la alte ceaiuri dansante? adica…..e pa profil ? si cand mai faceti?

    sa nu dati cu pietre!

    Mi

  3. Pingback: Feeder » STAS ATELIER (Paradis Garaj)

Leave a reply (we review all comments)