Update: ajutoare pentru sinistrati la Grandma’s Backyard

grandmas-backyard-capitol-haine-pentru-sinistrati

Multumim tuturor celor care au adus haine si incaltaminte pentru sinistrati cu ocazia targului Grandma’s Backyard de duminica 3 august la Gradina Cinema Capitol. Raspunsul vostru a fost extraordinar in ciuda anuntului trimis atat de tarziu. Multumim!!!

Obiectele aduse au fost predate Societatii Studentilor in Medicina din cadrul Universitatii de Medicina din Bucuresti care organizeaza o colecta. Studentii au primit hainele cu entuziasm si ne-au multumit in nenumarate randuri. Cantitatea adusa de noi a dublat ceea ce aveau colectat pana atunci.

Cei care doresc pot dona in continuare haine in urmatoarele puncte de colectare:

  • Crucea Rosie / Rosal Service: cort la metrou Titan, colectare pina pe 8/8.
  • Societatea Studentilor in Medicina: Facultatea de Medicina, Str. Eroilor Sanitari nr 8, orele 10-20, telefon 0729.037.813 (Andreea Rosca)
  • Oana Monica Nae: Calea Giulesti nr. 456 (pe linga capat 44), telefon 0721.313.736. Nu pare sa fie genul care faxeaza comunicate de presa (precum partea care urmeaza din lista). Nu ca faxul nu are fi eficient sau nu ar denota capacitati mai mari de organizare, dar uneori politicienii si managerii de stat faxeaza una si fac alta. Colectare pina pe 8/8.
  • Primaria Sector 6: Directia Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Drumul Taberei nr. 18, Complex Orizont, si Centrul de Recuperare Persoane cu Handicap, in Militari, Bulevardul Uverturii nr. 81. Program nonstop, zic ei.
  • Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti: Str. Mihai Eminescu, nr. 226 , telefon 021.201.51.09.
  • Primaria Sector 4: corturi la Piata Sudului (langa braserie si piata volanta); Piata Unirii (la capatul tramvaiului 32); Piata Progresul; Parcul Tineretului (la intrarea dinspre Bulevardul Gheorghe Sincai).

(Lista preluata de pe freecycle Bucuresti)

Multe multumiri inca o data si felicitari pentru gestul frumos

Vlad Nanca.

1 thought on “Update: ajutoare pentru sinistrati la Grandma’s Backyard”

Leave a reply (we review all comments)