Massive Attack

massive-attack-bucuresti

NOI DETALII IN PREMIERA DESPRE CONCERTUL MASSIVE ATTACK LA BUCURESTI:

Massive Attack vor canta la Bucuresti pe 2 august, incepend cu ora 20:00, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv “Iolanda Balas Soter, in cadrul unui eveniment din seria Beck’sperience. Informatia a fost confirmata de catre organizatori, companiile Livada si One Event.
Biletele se vor pune in vanzare incepand de maine si vor costa 95 RON (Gazon A) si 80 RON (Gazon B) – nu se vor vinde bilete cu loc. Biletele se vor gasi la Diverta, Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Cafe si la ticketpoint.ro, bilete.ro si blt.ro.

update: iata si posterul final:

update 2: Detalii concert Massive Attack Bucuresti

25 thoughts on “Massive Attack”

 1. Hey! Am castigat la Guerilla o invitatie de 2 persoane la Massive, la gazonul B… din pacate toti prietenii mei sunt pe gazonul A…… Are cineva in plus bilete la gazonul A, si facem schimb, invitatie+extra 15 lei, pretty pls? Thanks!

 2. Pingback: Feeder » Rusu&Flore

 3. Dau doua bilete noi la gazon B pe un bilet la gazon A. Nu ma intereseaza diferenta de pret. ID MESS: robert83ro URGENT!!!

 4. Pingback: Feeder » Detalii concert Massive Attack Bucuresti

 5. Si eu as vrea sa stiu care e faza cu foto… vin din Cluj, si chiar nu vreau sa ma intorc sa las camera acasa… Stie cineva ceva? Pana la urma e ok cu o camera de aia mica si inofensiva, sau chiar se va controla totul atat de aprig?

 6. care e pana la urma faza cu aparatele foto la concert? ce inseamna “profesional”?! se refera doar la cele cu adevarat profesionale, gen cele folosite de foto-reporteri, sau la orice jaf de aparat foto cu exceptia mobilelor?! mi se pare a naibii de ambigua exprimarea oficialilor, si parca n-as avea chef sa fac cale-ntoarsa de la concert pt. o amarata de camera foto, dar pe de alta parte, ma tenteaza enorm perspectiva unor amintiri “pe sticla”. La Beck’sperience mi-am luat plasa, am regretat amarnic ca am dat ascultare acestei restrictii. Din cate-am vazut in jurul meu, s-a intrat cu camere foto fara nici o jena….

 7. Igule, daca imi garanteaza cineva ca vine Robert del Naja (3D) am sa fiu cel mai optimist de pe Feeder luna iulie si inceputul lui August, ce zici?
  🙂
  Din pacate de 4 luni de cand am revenit in Ro am parte numai de mizerii asa ca imi permit sa fiu mai cinic 🙂

 8. am luat 4 bilete dar presimt ca va fi cam teapa, oricum macar e massive attack si nu e altceva, imi fac datoria sa merg la ei dupa ce i`am ascultat aproape 20 de ani

 9. Pingback: Feeder » Poster final MASSIVE ATTACK la Bucuresti

 10. a luat cineva bilet la massive attack? mai multe detalii? va fi toata trupa? cum va fi organizarea sonorizarea? mai multe detalii va rog!

 11. Pingback: Feeder » Massive Attack la Bucuresti???

 12. Pingback: Feeder » 2 piese noi de la Massive Attack

 13. pe siteurile one events silivada nu scrie nimic, o persoana de contact? un link ceva? cine isi asuma raspunderea ca vine?

 14. Pingback: felipov / future is now » massiva attack officially finally confirmed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.