Festivalul Sonnemondsterne

  • by

sonnemondsterne-1
sonnemondsterne-31

Festivalul Sonnemondsterne sau cat costa un SMS in Germania

Vara abia incepe pentru cei care isi iau concediul in august. Si pentru ca tocmai am gustat din festivalurile nemtesti la recentul Melt cu Bjork cap de afis, va propunem un altul: Sonnemondsterne intre 8 si 10 august, in regiunea Thuringia, in Saalburg, intr-o frumoasa zona a Germaniei, la 114 km de Leipzig.

Cap de afis: Moby si Massive Attack, pentru cei care nu apuca sa-l vada la Bucuresti. Aflat la a 11-a editie, SMS,cum suna prescurtat, s-a angajat promitator in cursa celor mai bune festivaluri din acest an. Axat pe zona electro, SMS a reusit sa adune spuma artistilor nemti la momentul actual: Digitalism, Boys Noize, Sven Vath, Deichkind, Koze, Wighnomy Brothers, Alter Ego, Tiefschwarz, Oliver Lieb, Anja Schneider, si multi altii. La reteta nemteasca se adauga cateva nume de succes internationale, ca englezii Simian Mobile Disco, sau Zoot Woman, Ricardo Villalobos, Ivan Smagghe, Onur Özer, DJ Rush. Totul intr-o locatie care se anunta excelenta, pe malul unui lac si cu parc de distractii.

Adaugati pretul biletelor, care uimeste prin modestie, doar 74 €, daca e achizitionat on-line, 90 € la intrare si 55 €, biletul de o zi. Organizatorii mai ofera in pret camping gratuit si transport cu autobuzul de la gara cea mai apropiata , respectiv Bad Lobenstein sau Schleiz, dupa orare clar afisate pe site.
SMS pare de departe cea mai buna oferta de festival pentru august asa ca va sfatuiesc sa nu-l ratati daca sunteti gata sa abandonati stresul zilelor toride din tara pentru o experienta muzicala cool and fresh.

Informatii suplimentare gasiti pe site-ul festivalului: http://www.sonnemondsterne.de

-de Luiza Alecsandru

Leave a reply (we review all comments)