Red Bull Romaniacs 2008

romaniacs2romaniacs1

Cea de-a V-a ediţie a raliului „Red Bull Romaniacs”, competiţia enduro cu cel mai mare grad de dificultate din lume, se va desfăşura anul acesta în perioada 13-17 septembrie. Conform tradiţiei, raliul debutează cu un prolog spectaculos în centrul Sibiului, pe Bulevardul Corneliu Coposu, urmat de patru zile de concurs pe un traseu solicitant ce străbate Carpaţii Meridionali din zona Sibiu – Sebeş – Alba Iulia. La ediţia din acest an vor lua startul 230 de participanţi din 25 de natiuni.

Înscrierile pentru „Red Bull Romaniacs” 2008 au fost închise încă din luna martie, la doar o luna dupa deschidere si cu 6 luni inainte de start. În cele patru zile de off-road, concurenţii vor strabate distante cuprinse intre 150 si 200 de km/zi de la zone uşor accesibile din jurul Sibiului, Curmătura Ştezii, Păltiniş, Guşteriţa până la zone situate la înălţimi de 2200 de m în Munţii Lotrioara.

Pentru poze si video de la editiile trecute va rog vizitati www.redbullromaniacs.com

Tags:

1 thought on “Red Bull Romaniacs 2008”

  1. cel mai tare io asa zic is pasionat de enduro de mult timp chiar de nu am posobilitati sa imi iau un enduro sau ktm. As vrea sa fie cel putin de 3-4 ori pe an la sibiu si nu numa la sibiu si in alte locuri pentru ca io zic cai cel mai tare veniment al anului

Leave a reply (we review all comments)