PULSE

  • by

pulse

Pulse vorbeste despre legile fundamentale care conduc rasa umana in timp.

Pulse este diferenta dintre viata si moarte.

Pulse confrunta publicul cu imaginea unui grup de oameni care supravietuiesc unei catastrofe si pornesc in cautarea unui nou inceput.

Va asteptam vineri, 1 august 2008, ora 21:00, in Club Fabrica [strada 11 iunie, nr. 50], la avanpremiera spectacolului Pulse.

Regizorul Javier Opazo (Chile) combina elemente de teatru, masca si miscare pentru a crea un performance special intr-un spatiu nou cucerit pentru teatrul alternativ – Clubul Fabrica.

Pentru Javier Opazo, Pulse nu concluzioneaza si nu decide. Pulse arata, observa si pune intrebari, iar mesajul final este unul pozitiv. Intrebarea care sta la baza este adresata publicului si este legata de cautarea individuala a sensului si a fericirii.

Javier Opazo lucreaza de ani de zile in domeniul cercetarii teatrale si a sosit cu o prezenta si o energie uimitoare pentru a realiza acest proiect in Bucuresti. Pulse a fost initiat si coordonat de catre Alexandru Mihaescu, actor, regizor si manager cultural independent.

Va asteptam vineri, 1 august 2008, ora 21:00, in Club Fabrica [strada 11 iunie, nr. 50], la avanpremiera spectacolului Pulse.

Distributia: Oleg Apostol, Adriana Bordeanu, Adriana Butoi, Petru Ciobanu, Roxana Condurache, Irina Duta, Clara Flores, Emilia Manea, Juliana Nagy, Cristian Nanculescu, Alexandru Pamfile, Ana Turos, Silviana Visan.

Regia: Javier Opazo Madariaga

Manager de proiect: Alexandru Mihaescu

Leave a reply (we review all comments)