massive-attack-live

In cadrul platformei BECK’SPERIENCE, lansata de Beck’s anul acesta in Romania, sambata, pe 2 august, Massive Attack vor sustine primul concert din cariera la Bucuresti, pe stadionul de atletism Iolanda Balas Soter.

In acest moment mai sunt disponibile la punctele de vanzare doar bilete in sectorul B al gazonului. Biletele costa 80 RON si se gasesc in Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Accesul in incinta stadionului se va face incepand cu ora 18:30 prin strada Primo Nebiolo. Concertul va debuta la ora 20:00 cu prestatia solistei Martina Topley Bird urmand ca dupa aceea sa urce pe scena Massive Attack. Britanicii se pregatesc de un concert de zile mari la Bucuresti. Spectacolul lor live, cu vizualuri realizate de United Visual Artists a atras pana acum atentia fanilor din intreaga Europa, pe care Massive Attack o viziteaza in cadrul turneului de promovare a viitorului lor album.

Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event.

3 Comments
  1. […] update 2: Detalii concert Massive Attack Bucuresti […]

  2. mugur 11 years ago

    only two days left!!!
    rrRRR!

  3. […] Cireasa de pe tort, Massive Attack, sambata seara pe stadionul de atletism din complexul sportiv Iolanda Balas Soter. Mai multe detalii pe Feeder […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account