Why So Serious?

joker-batman

Heath Ledger s-a retras in glorie.
Joker-ul perfect!
Din pacate a murit anul acesta pe 22 ianuarie (“accidental overdose of prescription drugs”) neapucand premiera filmului The Dark Knight.
Am intilnit la film un prieten care era la a 3-a vizionare in 3 zile consecutive.

Tags:

12 thoughts on “Why So Serious?”

 1. Am vazut filmul saptamana trecuta la cinema si nu mi se pare genul tipic de film cu supereroi,tratand teme precum coruptia,dizgratia umana si dualitatea intre justitie si haos.Cat despre Heath Ledger(Dumnezeu sa-l odihneasca in pace),a dominat ecranul dand Jokerului imaginea unui psihopat violent,tulburat si anarhist,care joaca dupa o singura regula:HAOS total.Felul in care joker joaca celelalte personaje(chiar pe insusi Batman) pe degete este uluitor.Nu voi face o comparatie intre Ledger si Nicholson,ii respect ENORM pe amandoi,in schimb voi spune urmatorul lucru:Joker este un personaj cameleonic,cu 1000 de fatade,iar cei doi actori au jucat fiecare foarte bine doua fatade ale sale:Jack-clownul rau si aproape simpatic iar Heath-maniacul cu un simt al umorului macabru si haotic

 2. Geniala interpretarea lui Heath Ledger! Am fost aseara la film, ma duc si in seara asta si probabil o sa merg si maine seara. Primul film de la “No country for old men” incoace care merita vazut la cinema!

 3. nu cred ca e vorba de a-l ridica in slavi pe heath ledger, ci mai degraba de a-l vedea intr-un ultim rol. atat, pur si simplu 🙂

  ps: comparatia intre el si nicholson nu mi se pare prea inspirata. sunt doua interpretari total diferite (jokerul clasic versus jokerul junkie, daca vreti, reusite amandoua)

 4. o sa il revad miercuri, dupa avanpremiera. the dark knight este, indiscutabil, o capodopera a cinematografiei. sa contesti asta inseamna doar sa (iti) dai importanta intr-o lipsa de popularitate sau intr-un acces de vanitate. Iar Heath Ledger reuseste sa se ia la tranta cu jack nicholson. e ceva pt pustanul disparut prea repede…

 5. pai la ce pastile baga ledger ala in el, normal ca l-a jucat bine pe batman.
  Oricum overrated putin… L-am vazut. E oki. Dar mai trebuie sa treaca vreo 3 ani pana sa-l revad.

 6. DH: Pai, despre asta discutam acum, despre Batman. Cat despre felul in care il joaca pe Joker, chiar este genial. Sa te poti transpune intr-o asemenea maniera nu presupune doar aptitudini actoricesti, implica trupul si mintea deopotriva in feluri pe care probabil nu ni le putem imagina. Jocul actoricesc nu e doar mutarea de la ‘asa cum sunt eu’ la ‘asa cum e altul’. Ai vazut filmul?

 7. cred ca toata lumea il ridica in slavi pe joker doar ca actorul a murit, a fost bun ca actor dar parca totusi .. nu trebe sa i ridicam si o statuie acum. sunt alti actori mult mai buni , ca de ex George din seinfeld (jason alexander)

 8. RIP Heath Ledger. Ne mor talentele. Nici Amy Winehouse nu mai are mult de trait dupa cum se pare, si e pacat…caci are o voce superba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.