Skip to content

Concert Dilated Peoples si DJ Muggs + Psycho Realm!

dilated-peoples-dj-muggs-psycho-realm

Dilated Peoples si DJ Muggs + Psycho Realm vin in premiera in Romania [Timisoara + Bucuresti]!

Update: E foarte probabil ca Muggs cu Psycho Realm sa fie amanat. Datele pentru Dilated raman in continuare valabile.

Dilated vor poposi pe 22 noiembrie in Timisoara si pe 23 in Bucuresti, iar Dj Muggs & Psycho Realm vor fi prezenti doar la Bucuresti, pe 6 noiembrie.

Later edit: concertele sunt organizate sub egida Facem Records!

Dilated Peoples (since 1992):

Linkuri: MySpace | LastFM | Wikipedia | Site oficial

DJ Muggs (since 1989):

Linkuri: MySpace | LastFM | Wikipedia | Site oficial

Psycho Realm (since 1989):

Linkuri: MySpace | LastFM | Wikipedia | Site oficial

18 thoughts on “Concert Dilated Peoples si DJ Muggs + Psycho Realm!”

 1. da, deci da, deci minunat!!!!!!! cosmin, cu siguranta te vom suna de la concert, intrucat, tocmai m-am uitat pe pagina de Myspace a celor de la Dilated si sunt mentionate ambele concerte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  deocamdata nu am cuvinte ptr cat de minunat ma simt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  let there be rap!!!!!!

 2. bai, suntem in 18.10… daca CHIAR VA FI concertul cu Dilated, nu ar fi interesant sa apara si niste informatii privind locatia (un pic mai mult decat Bucuresti/Timisoara) si niste bilete????

  eu raman optimista, insa… sunt doar curioasa…

  cosmin, lasa ca te sunam cand suntem la concert. 😀

 3. Multumim pentru precizari Vlad, intr-adevar, cand am auzit prima oara de concert (adica acum aproape 2 luni) eram atat de entuziasmat incat am cautat val-vartej pe youtube si a iesit ce a iesit, adica un post pe feeder cu niste piese clasice de la artistii respectivi.

  Nu-i nimic ca se amana Muggs, mai bine mai tarziu decat niciodata. Imi pare rau insa ca nu voi prinde Dilated – voi fi la Barcelona 🙁

  Keep us posted!

 4. E foarte probabil ca Muggs cu Psycho Realm sa fie amanat pt ca Muggs doreste sa-si prelungeasca turneul actual cu Planet Asia si noi tinem neaparat sa vina cu Psycho Realm…asa ca e foarte probabil ca acest concert sa se intample de-abia la anul. Dilated Peoples ramane pe 22 Nov la Timi si pe 23 la Bucuresti. Nu e un eveniment organizat doar de Facem Records, colaboram cu Slang Royal din Timisoara iar de concursul de B-Boy care va avea loc cu ocazia concertului de la Bucuresti se ocupa Freakquency Crew si DLT Crew. Inca ceva trebuie precizat: Cosmin probabil a pus clipurile astea ca sa arate ca artistii despre care vorbim au ceva vechime si greutate, asta nu inseamna ca de-atunci nu s-a mai intamplat nimic cu ei. Cei de la Psycho Realm lucreaza in prezent la productia urmatorului album Cypress Hill alaturi de BReal si Sen Dog iar albumul DJ Muggs cu Sick Jacken e unul dintre cele mai apreciate albume hiphop din 2007. Uite si un filmulet de la un concert Dilated Peoples din Cehia unde au venit sa-i vada peste 30.000 de europeni care mai au tupeul sa asculte hiphop in 2008: http://www.youtube.com/watch?v=WTXkn60fJVU

 5. deci e cea mai buna veste pe care am primit-o in materie de concerte de la wu tang incoace… deabia astept… ne vedem acolo…PEACE

 6. frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee in sfarsit !!!!!!!!!! urmeaza immortal technique si cunninlyguists si pot sa mor fericit :)))

 7. desi este a dream come true ptr mine… deocamdata nu cred… e prea bine sa fie adevarat…. asa ca nu ma pot bucura prea tare in acest moment… imi doresc prea tare sa fie pe bune… nu stiu… dar totusi… REP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version