Concurs – cea mai verde masina!

toyota-prius

Cei de la MaiMultVerde au primit o Toyota Prius pe care si-au propus sa o faca verde. Foarte verde. Detalii gasiti mai jos si la ei pe site.

Cea mai masina verde!

Ce se intampla?
MaiMultVerde a primit in folosinta o Toyota Prius, masina cu sistem hibrid care protejeaza mediul printr-un consum redus de carburant si emisii de CO2 de numai 104 g/km.

Ce vrem noi?
Sa o transformam in cea mai masina verde si pentru asta avem nevoie de ajutorul tau. Vrem sa ne mandrim cu cea mai eco masina din oras si la propriu si la figurat!

Ce-ai tu de facut?
Trimite-ne o idee de branding pentru masinuta verde, adica o propunere grafica. Grafica trebuie sa prezinte, in egala masura, caracterul eco al masinii si faptul ca ea apartine unei organizatii de protectie a mediului. Daca ne convingi, te premiem cu 500 de euro si folosim ideea ta pentru a “imbraca” masina! Criteriile de selectare sunt: bunul gust, creativitatea si originalitatea.

Chestii tehnice:
Intrucat propunerea trebuie sa integreze si sigla noastra, descarca de pe www.maimultverde.ro manualul de identitate al asociatiei, sigla MMV in format vectorial si o poza cu masina. Grafica poate fi facuta pentru orice zona a autoturismului, dar suprafata acoperita trebuie sa nu depaseasca 30% din suprafata caroseriei.

Atentie: vrem o propunere care sa poata fi tiparita pe autocolant. Stick green on our car!

Formatul final trebuie sa fie .psd sau .jpg, la calitate maxima. Asteptam propunerile voastre la adresa de email asociatia at maimultverde dot ro pana pe 9 august 2008 inclusiv. Un juriu format din membrii MaiMultVerde va selecta castigatorul, al carui nume va fi anuntat pe site.

Green our ride!

1 thought on “Concurs – cea mai verde masina!”

  1. Pingback: Feeder » Toyota Prius design

Leave a reply (we review all comments)