Metallica

metallica

acces_metallica

Metallica pe ultima suta de metri

A inceput numaratoarea inversa pentru concertul pe care Metallica il va sustine miercuri seara in Bucuresti, pe stadionul Cotroceni. In deschidere va canta trupa The Sword, originara din Texas, care insoteste Metallica de-a lungul turneului sau european.

In caz de averse, spectatorii sunt rugati sa-si aduca pelerinele de ploaie, accesul cu umbrele in incinta stadionului fiind strict interzis. De asemenea, pentru a se evita aglomerarea cailor de acces, se recomanda venirea din timp, portile stadionului urmand sa fie deschise incepand cu ora 16:00.

Cei aproximativ 24.000 de spectatori asteptati la concert vor beneficia de cel mai mare sistem de baruri implementat pana acum in Romania: 150 de metri de bar (din care 100 de metri pe gazon), 60 de dozatoare, peste 20 de vanzatori mobili de bere si bauturi racoritoare, o echipa de 200 de barmani, mai mare decat cea de la B’ESTFEST, cu o viteza de servire de 330 de beri/minut! De asemenea, in incinta stadionului vor mai fi disponibile chipsuri, inghetata si popcorn. Bauturile si produsele alimentare se cumpara doar pe baza de jetoane, jetoane ce pot fi achizitionate de la cele 26 de casierii Raiffeisen din stadion.

Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Posesorii biletelor pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr. Lister, iar cei care detin bilete pentru Tribuna 2 vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott). Posesorii de bilete in Gazon B sunt rugati sa verifice pe bilet informatiile despre calea de acces ce trebuie urmata. Din cauza faptului ca exista doar doua cai de acces, pentru a evita aglomeratia se recomanda spectatorilor sa vina la stadion cat mai devreme.

Este interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto profesionale, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist etc.). In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar. Pretul unui jeton este de 2,5 lei, acestea putand fi procurate de la casieriile din stadion.

La concertele Metallica, Lenny Kravitz si Iron Maiden, din cauza temperaturilor foarte ridicate, va fi interzis accesul copiilor sub 10 ani pe gazon.

Alaturi de concertul Metallica, agenda evenimentelor Emag!c Summer Fest ‘08 din acest an mai cuprinde concertele Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni.

metallica-amenajari

Metalhead ne arata cateva imagini dinaintea concertului Metallica de miine.

3 thoughts on “Metallica”

  1. Pingback: Feeder » Feedback METALLICA la Bucuresti

  2. Asta cu sistemul de baruri e un fel de mare mu*e pentru events cu al lor rolling stones horror dpdv al bauturii….

Leave a reply (we review all comments)