Your First Indie Summer

  • by

oneday1_feeder_maxoneday2_feeder_max

Oneday.ro este un site ce isi propune sa reflecte interesul local pentru muzica independenta in diferite proiecte care sa apropie trupe si public, sa creeze o comunitate. Consideram ca exista o nevoie pentru evenimente care sa aduca scena indie intr-un plan mult mai vizibil decat pana acum, si propunem ca prim proiect lansarea unei compilatii care sa reuneasca astfel de trupe si sa le faca accesibile intr-un singur loc tuturor iubitorilor de muzica.

Your First Indie Summer” reuneste trupe care au ca numitor comun un singur lucru: canta din si cu placere. Pe langa nume deja consacrate ca Silent Strike si ab4, Oneday iti propune sa descoperi la adresa www.oneday.ro/mix1 ca si in Romania se poate canta “pe bune”. Dupa cum o spune si adresa, acesta este primul din seria de proiecte pe care le gandim pentru promovarea pe plan national si de ce nu si international a trupelor noi din muzica romaneasca.

Multumim caselor de productie ONE Music si La Strada Music, trupelor si partenerilor de promovare ca au facut posibil acest lucru si va invitam sa luati muzica alaturi de voi in aceasta vara vizitand www.oneday.ro.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)