Carturesti Verona se mareste

carturesti-se-mareste

Pana la sfarsitul lui 2008, Libraria Carturesti se va extinde si in spatiul cladirii aflate in vecinatate, pe strada Pictor Verona, la numarul 15, cunoscuta publicului ca si sediul teatrului Ion Creanga.

Concurand cu dezvoltatori imobiliari si interese care vizau constructia unui nou imobil, inadecvat pentru aceasta zona, Carturesti a reusit sa obtina pastrarea in circuitul public a unei cladiri cu valoare istorica si artistica deosebita.

Datorita acestei reusite, de la cei 800 mp, Carturesti Verona va ajunge la circa 1800 mp. Extinderea presupune atat cresterea spatiului de retail si imbunatatirea ofertei, cat si noi puncte de atractie, respectiv gradina si terasa.

Tags:

4 thoughts on “Carturesti Verona se mareste”

 1. bai gaby, sau pentru toti, sau detinatorul adevarului suprem care esti, ce urmaresti tu de fapt?
  cartile costa la fel peste tot, editurile fixeaza pretul. dichisul e ceva ce tu nu-ntelegi, deci nici n-ai cum sa evaluezi. vantu este ceea ce bate prin scafarlia ta, fara obstacol.
  ai o problema, scrie carturestiului, fii barbat mai dude. stiu eu niste baieti acolo dispusi sa te asculte.

 2. ca sa ne intelegem putin : de unde au luat 5 milioane de euro pentru tranzactia respectiva ??? asta cu toate preturile duble sau aproape duble pe care le au la carte fiindca la dichisuri nu are rost sa mai vorbim . inteleg ca imaginea e cea care conteaza dar cand incepi sa faci bani si in acelasi timp sa te plangi ca asa si pe dincolo se cheama nesimtire ! sa nu mai vorbim de salariatii din carturesti care stau pe 6 milioane 10-12 ore pe zi pentru nemurirea sufletului ! si atentie ce se aude prin targ ca Vantu ar fi in spatele afacerii ! oare ?!

 3. mie-mi plac chestiile pe interese. alea dezinteresate sunt facute cu picioarele in general.
  si imi pare bine si pt ca diverta, pardon, eva, tocmai se laudau ca au dat lovitura vizavi. au dat lovitura la gara, daca astia se extind pe bune.
  sper sa bage si bere la terasa aia, ca de ceai te cam saturi dupa juma de ora…

 4. Hm, asta cu “concurand cu interese care vizau constructia unui nou imobil” e cam asa si asa 🙂

  Adica, nu e ca si cum Carturesti ar fi vreun ONG – tot pentru profit, adica pentru alte interese, dar ale lor, se extin si ei 🙂

  Dar tare, oricum – e o veste imbucuratoare cea cu terasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.