1 Year of Fusion Pack cu Amadeus

  • by

amadeus

1 Year of Fusion Pack
AMADEUS
KISHAZZ
EPSILON
MOONDUST GOBLINClub X-Cave Galati
27 iunie 22:00
acces 10 ron

După un an de experimente și încercări, Epsilon și Kishazz au pus bazele a ceea ce azi numim (și pe bună dreptate dacă e să luăm în considerare genurile abordate) Fusion Pack. La după nici un an de existență, haita a reușit să atragă într-unul dintre cele mai frumoase orașe port ale țării un număr important de nume din scena autohtonă de Drum&Bass, Breakbeat, Dubstep, Hip-Hop, Reggae, Jungle și Dub în cadrul unor evenimente pline de vibe și atmosferă, câștigându-ne tot respectul pentru efortul pe care îl fac pentru a sprijini diversitatea in scenă. Pe lista invitaților ce au avut prilejul să-și spună cuvântul in cadrul mișcării din Galați se numără artiști precum Ogonek, Konspirator, Skiller, MC Bean, Dropdread, Tomasan, Yuffa & Hardcore, Jamal, Drums.ro Crew și localnicii din Koalition.

Fiți cu ochii pe ei pentru că așa cum sunt, de treabă și puși pe treabă, băieții de la Fusion Pack promit un viitor plin de distracție și voie bună, iar primul prilej de a lua parte la unul dintre evenimentele lor îl aveți chiar la sfârșitul săptămânii când Epsilon si Kishazz impreună cu Moondust și Goblin vor sărbători alături de invitatul lor special, Amadeus de la Touch Crew din Statele Unite.

Nume important din scena internațională de Ragga-Jungle, Amadeus este cunoscut pentru seturile explozive în care aruncă orice de la Drum&Bass de școală veche și Ragga-Jungle până la Dancehall și remixuri Hip-Hop. Fiind mereu la curent cu ultimile release-uri si dubplate-uri de la artiști internaționali consacrați, Amadeus se prezintă de fiecare dată cu același sound ce i-a adus notorietatea in State, presărat cu o mulțime de piese unreleased și definit de versatilitate si interactivitate cu publicul.

Leave a reply (we review all comments)