Concert ska MoskovSKAya

  • by

moskovskaya

Concert ska & punk

MoskovSKAya

22.06.2008 | 21:00 | XS Industry (IASI, Calea Chisinaului nr. 23)

Intrarea: 5 RON

moskovSKAya este o formatie germana din Oberschwaben, compusa din noua membri. Prin ritmuri alerte si variate ale genului ska, la care adauga elemente punk, reggae, jazz si polka, artistii germani incita mereu publicul la dans.

Stefan Medel, Manfred Schlagenhauf, Alexander Dopfer, Alexander Werner, Christian Port, Gerd Kellesbaur, Jürgen Müller, Andreas Lischka si Sebastian Kühnle concerteaza si la Iasi dupa ce si-au incheiat cu succes turneul prin Rusia, interpretand nu doar piese de pe cel mai recent album “Zeit” (Timp), ci si melodii deja cunoscute, ale caror texte sunt scrise in limbile germana si engleza. Fanii moskovSKAya sunt deja familiarizati cu stilul dinamic al trupei; nu intamplator, titlul uneia din cele mai populare piese lanseaza chiar o invitatie la dans: “Can I see you dancing?”.

Multimea Vida, o trupa compusa din patru tineri muzicieni din Iasi, va sustine un concert in deschiderea evenimentului. Artistii ieseni au adoptat stilul punk, integrand totodata si elemente ska muzicii lor.

In afara concertului de la Iasi, formatia moskovSKAya va urca de asemenea si pe scenele din Cluj-Napoca (20 iunie) si Brasov (21 iunie), manifestarile respective fiind organizate de Centrele Culturale Germane locale.

Informatii suplimentare despre moskovSKAya ( noutati despre concerte, turnee, si altele ) pe
www.die-band-moskovSKAya.de

Leave a reply (we review all comments)