BESTFEST 2008 – inca 1000 de abonamente plus o noua confirmare!

  • by

Inca 1000 de abonamente plus o noua confirmare la B’ESTFEST 2008!

Datorita numarului mare de cereri primite dupa epuizarea abonamentelor pe toate cele trei zile de festival, numarul acestora a fost suplimentat.

Inca 1000 de abonamente s-au pus deja in vanzare in magazinele Diverta si on-line pe site-ul www.myticket.ro. Un abonament B’ESTFEST 2008 costa 240 de lei si faciliteaza accesul la festival in zilele de 4,5 si 6 iulie.
Abonamentele sunt disponibile la vanzare doar in pre-sale, urmand ca in zilele de festival, la intrare, sa poata fi achizitionate doar bilete de o zi.

De asemenea, olandezii de la Kraak&Smaak revin vara aceasta in Romania pentru a o inlocui pe Santogold in line-up-ul B’ESTFEST. Aceasta a anuntat zilele trecute ca din cauza unor probleme de sanatate se vede obligata sa anuleze o serie de concerte, printre care si cel de la B’ESTFEST. Anul acesta, trupa olandeza a lansat un nou album, “Plastic People”, iar la inceputul lunii au concertat in Bucuresti, in cadrul festivalului indoor
Beck’sperience.

Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie – B’ESTFEST AFTERSHOCK. Line-up-ul festivalului ii cuprinde pe Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers si Nouvelle Vague (5 iulie), Manu Chao, Nelly Furtado, Roisin Murphy (Moloko), si Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie). Programul complet, precum si alte informatii utile, pot fi gasite pe site-ul www.bestfest.ro.

Biletele de o zi, biletele pentru AFTERSHOCK (11 iulie), biletele VIP, precum si abonamentele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)