Melt! Festival

Melt Festival

Ferropolis, Germania, 18-20 iulie

de Luiza Alecsandru

Pentru cei care prefera festivalurile de vara, afara din tara, in topul propunerilor este Festivalul Melt, din Germania, in apropiere de Berlin, in situl unei foste mine de carbuni. Digitalism il recomada ca pe “cel mai bun gig german” si nu degeaba. Pe langa decorul atragator format dintr-o peninsula incercuita de un lac, MELT 2008 vine si cu un line-up colosal.
Doar cateva nume care trezesc apetitul: Bjork, The (International) Noise Conspiracy, Modeselektor, Mr. Oizo, Ellen Allien, Hercules and Love Affair, The Notwist, Supermayer, Miss Kittin & The Hacker, Modeselektor, Efdemin. Muzica variata, pentru toate gusturile, si un numar impresionant de artisti invitati sunt atuurile festivalului.

Cazarea se face fie clasic, in camping, cu cortul din dotare proprie, fie cu extra optiuni unde poti primi cort plus mic dejun şi piscină sau in căsuţe şi bungalow-uri. Campingul se deschide si se inchide cu o zi inainte si dupa festival, si e inclus in pretul biletului ca si parcarea, pentru cei care vin cu masina. Exista de asemenea contra-cost, plecari cu autobuze de la aeroport sau din diverse locatii din Berlin, catre sit-ul festivalului si inapoi. Biletele pentru o zi de festival costă 45 de euro, 65 pentru 2 zile, iar pachetul întreg de 3 zile costă 85 euro.
Toate detaliile necesare pot fi gasite pe site-ul http://www.meltfestival.de

3 thoughts on “Melt! Festival”

  1. Nu poate fi mai misto sau mai naspa. Doar foarte diferit. Depinde si de gusturi muzicale. Pentru mine line-up-ul de la rockwerchter era mult prea acustic 😀

Leave a reply (we review all comments)