Sprite Hardstyle: Skateboarding Session

Sprite Hardstyle Skateboarding Session,
Sambata 14 iunie – Skatepark Herastrau

Primul concurs din seria evenimentelor de vara marca H2O, in colaborare cu Sprite, va avea loc sambata, 14 iunie 2008, in Skateparkul din Herastrau. Sprite HardStyle – skateboarding session e continuarea “upgradata” a consacratului Trick Master Skate.

Acestea fiind zise, sa vedem despre ce va fi vorba: la ora 15:00 incep inscrierile, iar pe la 16:00 dam startul la concurs. Vom incepe cu o proba de Best Ollie, iar cel mai inalt ollie va primi un premiu in valoare de 100 de euro. Deci, pentru inceput,exerseaza highest ollie!
Dupa proba de ollie, care e mai mult de incalzire, incepe in forta concursul cel mare unde se pun la bataie premii deloc de neglijat: 3000 de euro vor fi impartiti intre cei mai buni skateri. 2400 euro vor fi premii in produse C1RCA, iar 600 euro vor fi premii cash.
Concursul va fi structurat in doua probe: cea de Street, unde trebuie sa vii cu o linie cat mai fluida pe traseu si la care riderii se vor intrece pentru locul 1,2 3,Best Babe si Best Youngblood.
A doua proba va fi Best Trick pe Rail, o provocare pe care speram noi sa o acceptati si gustati.

Ca un impuls, vom avea parte de demonstratii spectaculoase ale proskaterilor germani MICHAEL ZAKEL si MAX BEINHOFER, invitati de catre H2O special pentru Sprite HardStyle skateboarding session si care vor asigura jurizarea contestului. Aici am pus niste linkuri unde puteti vedea cam ce fac invitatii nostri:
Michael Zakel:

Max Beinhofer:
https://www.youtube.com/watchv=hMoWUkwTkZA

Skateparkul din Herastrau sta la dispozitia voastra pe toata durata zilei sa va antrenati avand in vedere probele de concurs. Locul unde sa te racoresti cu un suc si sa faci o pauza de la antrenamente e chiar langa: Baraka Lounge.
Tot aici, la terasa la Baraka organizam un After Contest Party cu ajutorul celor de la Tralala Events. Jackhammer Jesus si Sir Smackwell sunt cei care vor lua platanele in mana si vor da drumul la distractie.
Asa ca sambata ii dai talpa pana in Skatepark Herastru, unde ne vedem la concurs si apoi la un Jagermeister pe terasa.

PS: Nu uitati de echipamentul de protectie!!!

1 thought on “Sprite Hardstyle: Skateboarding Session”

Leave a reply (we review all comments)