BECK’SPERIENCE!

STEREO MCs completeaza line-up-ul BECK’SPERIENCE!

Grupul londonez STEREO MCs este cel mai nou nume confirmat pe afisul BECK’SPERIENCE, alaturi de GOLDFRAPP, VIVE LA FETE, KRAAK & SMAAK, ADDICTIVE TV si SUIE PAPARUDE. Produs de Emag!c Entertainment, festivalul BECK’SPERIENCE va avea loc pe data de 5 iunie, la Sala Polivalenta.

Infiintat de Rob Birch (voce) si Nick Hallam (DJ/producator), grupul STEREO MCs inregistreaza albumul de debut – “33-45-78” – in anul 1989, alaturi de DJ Cesare, Owen If (baterie) si Cath Coffey (backing vocals). Un an mai tarziu, lanseaza “Supernanural”, iar “Elevate My Mind” devine primul single britanic hip-hop care intra in topurile R&B din S.U.A. In 1992, albumul “Connected” ajunge pe locul 2 in topurile britanice si le aduce doua premii in cadrul BRIT Awards: “Cel mai bun grup”, respectiv “Cel mai bun album”. Urmeaza “DJ-Kicks: Stereo MCs” (2000), “Deep Down And Dirty” (2001), “Retroactive” (2003) si “Paradise” (2005), precum si o serie de remixuri pentru artisti ca U2, Madonna sau Queen Latifah.

De-a lungul carierei, STEREO MCs a participat la majoritatea festivalurilor importante din Europa (Glastonbury, Reading & Leeds, Roskilde, Werchter, Benicassim, Lowlands, Sziget, etc.), iar in 1993 grupul a fost invitat de U2 ca opening act in turneul Zoo TV, alaturi de PJ Harvey si Velvet Underground. Cel mai recent material STEREO MCs, “Live at the BBC”, a fost lansat chiar anul acesta.

Biletele pentru BECK’SPERIENCE au fost puse deja in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro, la pretul de 50 de lei (in pre-sale). In ziua evenimentului, la intrare, acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 65 de lei.

Leave a reply (we review all comments)