Cafepedia 3

  • by

CAFEPEDIA va invita joi 5 iunie 2008, orele 18:30 la lansarea celei de-a treia cafenele, situata pe strada Pictor Arthur Verona nr. 2 (vis-a-vis de restaurantul La Mama din Episcopiei) .

Cafeneaua se intinde pe 3 nivele: parterul transformat intr-o cafenea clasica, primul etaj unde veti gasi un coffee lounge si mansarda, cea mai atractiva zona in care ne propunem sa organizam constant activitati neconventionale.

Cafepedia 3 se vrea a fi un “hot spot” in centrul Bucurestiului, oferind o locatie exceptionala cu un meniu variat ce va surpinde prin activitatile neconventionale si va atrage chiar si cel mai pretentions public.

Secretul Cafepedia 3 este ambianta placuta oferita de o casa boiereasca, care te imbie sa evadezi din tumultul centrului Bucurestiului si sa patrunzi intr-o lume a dedicata cafelei. Aici vei savura “enciclopedia cafelei”- o multitudine de cocktail-uri de cafea, melanjuri de arome, te vei relaxa rasfoind o carte, ascultand muzica sau vizionand proiectii video. Cafeneaua este un spatiu pe care cu usurinta il poti transforma in biroul tau mobil, deoarece Cafepedia pune la dispozitia clientilor sai acces catre Internet Wireless gratuit.

Leave a reply (we review all comments)