La iarbă verde

  • by

Tânăra artistă Raluca Preda vă invită la vernisajul expoziţiei „La iarbă verde”, sâmbătă, 31 mai 2008, la Atelier 35, începând cu orele 18.00.

“La iarbă verde” este prima expoziţie personală semnată Raluca Preda şi se referă în primul rând la timpul liber, la procentul de atenţie pe care ni-l acordăm, la evadarea din rutina cotidianului – prin a vedea un film sau a merge la o plimbare în parc.

„Oriunde am călători în vacanţă suntem dependenţi de obiecte, fie ele maşini, fie mobil, haine, laptop sau mici suveniruri; rareori facem excepţii. Am cules astfel de lucruri, unele banale, altele cu valoare sentimentală sau nimicuri pe care regrupându-le în desenele mele am creat o poveste, un mic univers pe care l-aş încadra oarecum în absurd, cu mici note pop art”, declară Raluca Preda.

Raluca Preda foloseşte în expoziţia sa tehnici diverse, de la desene în peniţă combinate cu creioane colorate până la colaje de obiecte şi litografii, acestea din urmă fiind create în timpul unui stagiu de bursă Erasmus petrecut în Cehia în 2007.

Publicul este invitat aşadar să privească, dar şi să interacţioneze cu „iarba verde”, şi, dacă doreşte, cu câteva obiecte pe care le pune la îndemână artista. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 31 mai – 13 iunie 2008, de miercuri până dumincă, între 15.00 şi 21.00, la Atelier 35, Str. Şelari, nr 13, Bucureşti.

Partner Media: CMYK.

Atelier 35 este un spaţiu destinat tinerilor(până în 35 de ani), ce promovează cercetarea artistică experimentală, noile mijloace de expresie şi comunicarea între medii.

Leave a reply (we review all comments)