The Pixels isi lanseaza albumul de debut


The Pixels isi lanseaza albumul de debut

The Pixels si La Strada Music va invita miercuri, 28 mai, in clubul B52 la concertul de lansare al albumului de debut – “Fire Exit”.

Cei trei Pixeli, Catalin Rulea – voce/ chitara, Alexandru Buzea – tobe/ backing vocals si Dan Serbanescu – sintetizator/ sampler / voce, au sustinut pana in momentul de fata numeroase show-uri live, notabile fiind cele din deschiderea concertelor unor artisti internationali precum Sophie Ellis Bextor si Sofa Surfers, dar si participarea la Delta Music Fest si Coke Live. Acum, The Pixels lanseaza “Fire Exit”, un album care cristalizeaza intreaga activitate a trupei in 11 piese alternative – electro impregnate de feeling personal si constructivism sonor eclectic.

Drumul de la ideea unei piese pana la conturarea ei finala este precum un labirint. Noi am mers prin acest labirint si am gasit iesirea. Este o muzica ce s-a nascut de multe ori acasa cu chitara si a luat forma in sala de repetitii, in concert si in cele din urma in studio, unde a suferit ultimele retusuri. Fire Exit vorbeste exclusiv despre lucruri esentiale, nu este un trend, nu este o muzica dupa reteta. Este precum viata, sexul, succesul, infrangerea...” – The Pixels

http://www.thepixels.ro
http://www.myspace.com/thepixelsofficial

1 thought on “The Pixels isi lanseaza albumul de debut”

  1. Pingback: Feeder » Vlad Stoian despre lansarile The Pixels si The Amsterdams

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.