Ceea ce am convenit noi a fi hazard

  • by



Ceea ce am convenit noi a fi hazard
*(the way things might go)
16/2/2008
17/2/2008
CNDB/Sala Ronda, orele 19.00

Idee si concept: Ion Dumitrescu
Interpret: Ion Dumitrescu
Productie CNDB 2007, co-producator Centre National de la Danse-Pantin

„Pentru acest proiect m-am gandit sa invit un numar de prieteni sau apropiati cu care, pe rind, sa impart spatiul de repetitie (reprezentare) configurat de mine si am propus fiecaruia sa-si aleaga forma si conditiile intalnirii. Toate intalnirile au fost inregistrate (audio sau/si video) astfel fiecare invitat a fost liber sa-mi lase ca material (coregrafic, text, proiect propriu) orice i s-ar fi parut relevant. In timp ce lucram mi-am dat seama ca as putea impinge un pic mai mult lucrurile si as putea sa imprumut identitati sau sa o imprumut pe a mea in contexte diferite unde acest gest ar fi putut deveni performativ.
Avanpremiera spectacolului s-a tinut la Radio Romania Cultural in timpul emisiunii „Vorba de Cultura”, si vreau sa le multumesc inca o data realizatorilor emisiunii: Ema Stere si Attila Vizauer.” Ion Dumitrescu

Ion Dumitrescu, nascut in 1977 la Bucuresti, a studiat la Liceul de Coregrafie Floria Capsali si UNATC – sectia Coregrafie; participari la rezidenta Terrains Fertiles, atelierul international Movements on the Edge; ateliere de dans contemporan cu Jérôme Bel, João Fiadeiro, Donna Uchizono, Oleg Soulimenko, RoseAnn Spradlin, Mark Tompkins; studii la Conservatorul National Superior de Muzica si Dans din Paris, stagiile de vara ale Academiei de Dans din Köln. A fost solist al Operei Nationale din Bucuresti si angajat al Operei din Paris; Este interesat de multiple domenii artistice: membru fondator al trupei SecondHand Band, scrie poezie si teatru.

Rezervari la spectacole se fac de luni pina vineri la tel. + 40 (21) 318 86 76 sau 07460 999 42, intre orele 10:00 – 16:00 sau la adresa rezervari@cndb.ro. Rezervarile pe email sunt valabile doar cu confirmare din partea organizatorilor. Nu se pot face rezervari prin email in ziua reprezentatiilor.
Biletele se pun in vinzare cu o ora inaintea spectacolului.

Acces : B-dul Nicolae Balcescu nr. 2 (TNB, etaj 4, langa Laptaria lui Enache)

Leave a reply (we review all comments)