Urban Traces

Grupul focAR
Cu sprijinul
Galeriei MORA
incheie

URBAN TRACES

vernisaj 24 ianuarie , ora 18.00

galeria MORA
str. Grigore Mora nr. 39
prezinta Cristiana Radu

“O schimbare drasticã a climei este asteptatã in cazul in care concentrãrile de carbon în atmosferã vor ajunge la 550 ppm (pãrti pe milion), ceea ce ar provoca o crestere a temperaturii cu aproximativ 3 grade Celsius” – Comitetul Interguvernamental ONU pentru Schimbarea Climei

Poluarea este fenomenul prin care aerul se încarcã cu substanþe dãunãtoare vieþii. Poluarea este impurificarea mediului prin influenþa omului.

POLUAREA URBANÃ este în general determinatã de:

– evacuarea apelor menajere, prin canale, în râuri sau mãri sau prin infiltrare în pânza freaticã, ape care sunt încãrcate cu reziduuri organice, cu bacterii patogene, cu detergenti etc.

– materii reziduale, deseuri industriale, gaze de esapament etc.

Echilibrul natural al gazelor atmosferice care s-a mentinut timp de milioane de ani, este amenintat acum de activitatea omului. Aceste pericole ar fi efectul de sera, încalzirea.

Multumim celor care au ajutat la realizarea acestui proiect:

Cristiana Radu, Irina Abaza, Adriana Mereuta,Mihaela Miron, Dorel Gaina, Oana Pop, Iulia si Emil Burbea, Ionela Mihuleac, Vali Mihuleac, Violeta Radu, Damian Popa, Draga Popa, Daniel Popa, Florentina Marin, Mihai Soare, Ileana Nitulescu, Mara Patriche, Carmen Ciobanu, Monica Tanase, the Monk

Multumim deasemenea Galeriei Mora, Avrig35, No Name Solutions
http://urbantraces-focar.blogspot.com

1 thought on “Urban Traces”

Leave a reply (we review all comments)