Givedanabuck.com – the million dollar social experiment

Dan Berte incearca un experiment cu f mare tupeu 🙂
Vrea sa adune 1.000.000$ prin donatii de 1$/pers prin givedanabuck.com

– via manafu

13 thoughts on “Givedanabuck.com – the million dollar social experiment”

 1. @immortal ping – haha, aia a si facut omu’! doar unii au luat doar ce i-a interesat: ca asta o sa dea banii pomana in startup-uri.

 2. daca o lasa ca experiment era ok, o caterinca despre pe ce mai dau oameni bani. dar omul a ales sa incerce sa ne convinga spunandu-ne ce startupuri a facut el si ce mai face el in general. pun pariu pe 8$ ca si-a trimis bani singur, asa, de start-up

 3. si mie mi se pare penibila initiativa asta. ar fi fost ceva daca ar fi spus ca va face ceva anume cu banii, altfel trebuie sa fii prea prost sa sustii asa ceva.

 4. dan a observat ca lumea cheltuie bani pe net si a zis sa se bage si el … penibil ..
  cum o fi reusit sa piarda din vedere ca oamenii de obicei dau banii pe ceva (oricat de tampit si inutil ar fi ceva-ul ala)
  subscriu si eu la impresia cu cersitul
  si daca tot era dan curios cati bani poate sa stranga pe net doar el si butonul lui verde putea sa renuntie la zorzoanele astea de publicitar/blogger/coolean … experiment social, startup-uri online .. duuude faci cheta (d-aia cand punem mana de la mana sa facem mai multe maini) … cheta 2.0

 5. asta e cersit, nu e experimentat. dar pana la urma prost e ala care da, nu ala care cere.

  si s-ar putea paypal sa-i reteze experimentul inainte sa ajunga prea departe. din cate stiu paypal nu incurajeaza transferurile de bani care n-au la baza achizitionarea de produse sau servicii. se poate sa ma insel.

  bafta totusi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.