Fubar 2

  • by

fubar

Cea de-a doua editie FUBAR va avea loc in Club Suburbia, pe 9 ianuarie si este speciala, din mai multe puncte de vedere. Vor fi prezenti doi invitati de peste granite – L Plus si MC Coppa. Primul este unul dintre reprezentantii de marca ai scenei slovace – cu peste 10 release-uri pe vinil si o lista impresionanta de gig-uri acasa si peste hotare, a mixat alaturi de majoritatea numelor mari din drum’n bass, de la Roni Size & Reprazent la Pendulum sau Andy C.

Deja consacrat peste hotare, MC Coppa este un nume cunoscut publicului roman, datorita evenimentelor sustinute alaturi de nume precum Concord Dawn, Noisia si Black Sun Empire sau Bailey.

Este de asemenea o ocazie deosebita si pentru gazda evenimentului, Cypher, ce va promite un set special de breakbeat si nu numai, cu ocazia aniversarii a 5 ani de la debut. Evenimentul este sustinut si de doi dintre cei mai promitatori produceri romani, Dan Habarnam (ale carui piese s-au putut auzi recent in seturi semnate Marcus Intalex, Dj Loxy sau DJ Flight) si N’Smart.

Leave a reply (we review all comments)