Revelion in EMBRYO cu Rusu & Flore

3 thoughts on “Revelion in EMBRYO cu Rusu & Flore”

  1. o mare, mare teapa. incredibil de mult prost gust pt o singura locatie si ca sa detaliez: muzica execrabila data ingrozitor de tare, coada enorma la bar si lipsa totala a organizarii locurilor la mese pt fraierii care au dat 80 de euro pt mizeria asta de revelion. daca nu mi-ar fi fost mila de ranile ciudate pe care le afisa patronul probabil i-as fi cerut banii inapoi. sper sa-ti stea in gat

  2. Nici eu si nici Flore nu stabilim preturile de la intrare sau conditiile in care are loc revelionul. Locuri la masa am inteles ca nu mai sunt deja, saptamana trecuta se inscrisesera peste 80 de oameni. Nu stiu care e situatia de fata dar sunt sigur ca o sa mai vina multi si in seara revelionului.
    Intrarea o sa fie 60 Euro pentru ca nu mai sunt mese. Asta inseamna cocktailuri facute de cei mai buni si muzica un pic altfel decat la Sofa Fm. Pentru unii mai rau, pentru altii mai bine. In orice caz pregatim un set special de muzica si proiectii video. Veniti cu incredere! Intre timp va sugerez si eu un post de radio din NY (pana vine revelionul):

    http://www.beatsinspace.com

    An nou cu mai putina animozitate!

    Rusu

  3. iarasi intrarea 80 de euro. anul trecut era 100 E parca..am dat banii degeaba.. au fost doar 50 de oameni toata seara, care au stat pina la un 2 maxim..pacat de sleek care suna f bine. 80 de euro? mincare …dar ce este revelion la restaurantul Vatra? pacat.. as fi mers ..dar sa dau 80 de euro pe rusu..nu cred, pot sa pun sofa fm si suna mult mai bine/ cit prost gust este in toata treaba asta cu mincarea si bautura inclusa.

Leave a reply (we review all comments)