Live from Buena Vista: The Havana Lounge!

  • byS-au pus in vanzare biletele pentru spectacolul
Live from Buena Vista: The Havana Lounge!

Dupa succesul concertului sustinut in mai 2006, elitele muzicii cubaneze se vor intoarce in Bucuresti pentru un nou spectacol “Live from Buena Vista: The Havana Lounge”, care va avea loc duminica, 10 februarie 2008 la Sala Palatului. Organizat de Emag!c Entertainment, concertul se inscrie in seria de evenimente World Music Masters.

Biletele au fost puse in vanzare saptamana aceasta, si pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta. Exista patru categorii de bilete, la preturile de 60, 85, 100 si respectiv 130 lei.

Spectacolul va incepe la ora 20.30 si va beneficia de participarea “marei doamne a muzicii cubaneze”, Teresa Garcia Caturla, alaturi de Julio Alberto Fernandez – membru de marca al “Buena Vista Social Club” si vechi colaborator al lui Compay Segundo, Julienne Oviedo Sanchez – un adevarat maestru al percutiei, trompetistul Yanko Pizaco – care a aparut si in filmul “Buena Vista Social Club” al lui Wim Wenders. De asemenea, celebrul trompetist din “Afro Cuban All Stars”, Daniel de Jesus Ramos Alayo ne va vizita iar, acompaniat de un nume nou pe afisul “The Havana Lounge”, Rodolfo “Peruchin” Argudin Justiz, pianist in faimoasa orchestra Tropicana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.