Sub tensiune (CT)

  • by

Seria fotografica “Sub tensiune” este rezultatul a trei componente combinate in si din ordinarul cotidian: plimbare, spatiu urban si neasteptat.

O compozitie care insasi prin practica ei (plimbare in ) are un caracter ludic, deoarece este pusa sub semnul intalnirii, fara a lua in considerare scopul si rezultatul intalnirii, care face continutul expozitiei si da forma evenimentului fotografic . In expozitia Emiliei Gheorghe, neasteptatul este multiplicat, se deschide in cascade de situatii, nume, forme si culori.

In esenta, fotografiile reprezinta un indemn la reconsiderarea unor aspecte din viata cotidiana care se regasesc la tot pasul. Accentul este pus in special pe elemente care tin de imbinarea cromatica a texturilor si a formelor. Pe de o parte, seria soneriilor ascunde o intreaga istorie in spatele numelor proprii de cele mai multe ori sterse sau invechite de trecerea timpului. In paralel, seria panourilor electrice urmareste versatilitatea plasarii acestora, care la fiecare pas te incearca cu un usor atac de panica.

The Fish Gallery

Tomis, nr.12, Constanta, (Peninsula)
Vernisaj: 23.12.07 orele. 19:00
Expozitie: 23.12.07 – 23.01.08
www.thefishgallery.blogspot.com

Leave a reply (we review all comments)