Reminder: Stereo Avalanche Vol.3



Tralala Events si Up2 Events prezinta Stereo Avalanche Vol.3.

Stereo Avalanche a ajuns la a treia si ultima editie pe anul 2007.
Ultima parte a trilogiei urmeaza linia impusa de primele doua volume avand, dupa Dr. Alex Paterson si General Levy, o alta legenda in postura de invitat:
Afrika Islam the son of Arika Bambaataa. Seria de evenimente marca Tralala & Up2 va lua apoi o scurta pauza si va reveni in 2008 cu forte proaspete si cu invitati de cel putin acelasi calibru.

Pana atunci insa, pe data de 15 decembrie, crossover-ul de r&b, hip-hop si techno, specific producerului lui Ice-T, Afrika Islam, va fi sustinut de Onamor, Ati – cunoscutul membru Blanoz, Lektronikumuz – reprezentantul Skills Records, Zicu – intr-un remake al prestatiei excelente de la Stereo Avalanche Vol.1, Nemo, Bully si Bhoem asistat la proiectii de Zilnik (Audio Video Remix) Ecranele de proiectii vor mai purta si semnaturile CSONGL si Schultz.

Locatia nu se departeaza nici de aceasta data de la ideea de neconventional, evenimentul avand loc pe Strada Ion Minulescu 67-93, in incinta Flores

Afrika Islam , pe numele sau real Charles Andre Glenn , nascut in 1967 in Bronx, New York reprezinta cu adevarat o legenda fiind numit de multi The Godfather of Hip-Hop . Charles a dat dovada de devotament inca de la varsta de 10 ani, in 1977, cand pe langa breakdance si MC-ing a inceput sa si mixeze. Palmaresul acumulat in ultimii 30 ani vorbeste de la sine: membru Zulu Nation! si Rock Steady Crew , dublu castigator al DJ World Championship , reprezentat in DMC DJ Hall of Fame , castigator al 2 premii Grammy si al unui Academy Award , gazda a Sony Playstation Battle Of The Year si producer al unor nume precum Ice-T, Grandmaster Flash, Soulsonic Force sau Chuck-D , a putut fi vazut in filme ca Flashdance sau Breaking 1,2 si a realizat remixuri pentru zeci de artisti de top printre care Eurythmics, Michael Jackson, De La Soul sau Wu-Tang Clan .

Sound-ul pe care il promoveaza The Son of Afrika Bambaataa in acest moment este unul aparte, fiind o combinatie de r&b si hip-hop cu techno si electro pe care a dezvoltat-o in anii ’90 si cu care a cucerit aproape toate cluburile europene. Asocierea sa in 1997 cu unul dintre cei mai populari DJ din Germania, Westbam a reusit sa ii imbunatateasca mai mult cunostiintele si skill-urile muzicale iar rezultatele colaborarii celor doi au reprezentat standarde in muzica electronica pentru mai bine de 3 ani. Prestatiile sale sunt cu atat mai atractive intrucat Charles obisnuieste sa lucreze cu peste 50 de piese intr-un set de doua ore.

Stereo Avalanche Vol.3 va fi in premiera pentru Romania, pe 15 decembrie 2007, gazda lui Afrika Islam si indirect a unui sound care a scris in repetate randuri pagini in istoria hip-hop-ului si a muzicii electronice.

3 thoughts on “Reminder: Stereo Avalanche Vol.3”

  1. A fost fantastic! mai ales in sala mica, unde au pus DJii nostri. Muzica faina, foarte multe fetze cunoscute & friends, si inghesuiala cat sa nu simtim frigul…
    bravo!

Leave a reply (we review all comments)