Iron Maiden la Bucuresti !

  • by



O noua confirmare in calendarul evenimentelor de anul viitor: legendara trupa rock Iron Maiden va concerta la Bucuresti pe 4 august 2008! Organizat de Emag!c Entertainment, concertul face parte din turneul “Somewhere Back in Time” si va avea loc pe Stadionul Cotroceni (Progresul).

In februarie 2008 Iron Maiden va lansa un dublu DVD, “Live After Death”, ce cuprinde imagini filmate in martie 1985 in timpul celor 4 concerte sold-out sustinute in Long Beach Arena din Los Angeles, in cadrul turneului Powerslave. “Live After Death” nu a fost disponibil in ultimii 15 ani, aceasta reeditare fiind asteptata de fanii din intreaga lume! Concomitent cu lansarea DVD-ului, Iron Maiden va demara un nou turneu mondial, “Somewhere Back in Time”, care va cuprinde si Romania, pe 4 august 2008. Turneul va oferi fanilor Iron Maiden sansa de a vedea cel mai elaborat si spectaculos show al trupei, ce se va concentra asupra albumelor lansate in anii ‘80 si va beneficia de legendara scena egipteana din Powerslave Tour.

Pentru a oferi fanilor din Romania sansa de a fi cat mai aproape de membrii trupei, fan clubul Iron Maiden organizeaza un concurs in urma caruia vor fi alesi 60 de castigatori. Castigatorii, insotiti de cate un prieten, vor putea intra primii in incinta stadionului si vor acces chiar in fata scenei, la doar cativa pasi distanta de idolii lor. Pentru mai multe detalii: www.ironmaiden.com.

Exista cinci categorii de bilete, avand preturile de 50, 75, 130, 180 respectiv 240 lei. Biletele au fost puse deja in vanzare pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)