B’estival se transforma in B’ESTFEST

Incepand cu editia de anul viitor, festivalul B’ESTIVAL isi va schimba numele in B’ESTFEST.

Succesul primei editii a B’ESTIVAL – 9 artisti de top ca headlineri, 50.000 de participanti, duetul “monstrilor” Marilyn Manson si Alice Cooper – a atras atat atentia presei internationale, cat si a celor mai importante asociatii muzicale din Europa. Anul acesta, B’ESTIVAL a fost invitat sa devina membru al comunitatii Yourope, asociatia in care sunt inscrise 40 dintre cele mai importante festivaluri europene (printre care si Exit Serbia, Lowlands Olanda sau Rock’n’Coke Turcia). Tot in 2007, B’ESTIVAL a fost inscris in programul ETEP (European Talent Exchange Program), care se ocupa de promovarea tinerilor artisti europeni in cadrul festivalurilor internationale de top.

Notorietatea de care se bucura in prezent B’ESTIVAL la nivel international, precum si dorinta de a evita orice posibila confuzie care s-ar putea crea in industria muzicala intre B’ESTIVAL Romania, Bestival UK si B-Estival Spania au determinat Emag!c Entertainment sa schimbe numele festivalului din B’ESTIVAL in B’ESTFEST.

“Intentionam sa transformam acest festival intr-unul dintre cele mai apreciate festivaluri din Europa, si este necesar sa-l individualizam la nivel international, sa-i conturam o imagine proprie. Din acest motiv, am luat decizia de a-l redenumi B’ESTFEST, incepand chiar cu editia din 2008” a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emag!c Entertainment.

B’ESTFEST 2008 se va desfasura in zilele de 4, 5 si 6 iulie, in cadrul complexului Romexpo. In urmatoarele saptamani vor fi facute publice numele primilor artisti internationali confirmati pe afisul festivalului, precum si informatii legate de bilete.

Incepand de astazi, site-ul oficial al B’ESTFEST poate fi vizitat la adresa www.bestfest.ro.

1 thought on “B’estival se transforma in B’ESTFEST”

  1. dragii mei,iartati-ma de greseli,nu sunt roman.
    Si iartati-ma inca o data fiindca o sa spun ca dmna laura Coroianu, nu stiu cine e,dar tre sa fie tampita sa scrie niste aberatii pe care le am citit. Faza cu schimbat de nume este o prostie, b’estival suna cel mai bine,lasati londra sa zica L’estival,aici a fost B’estival din Bucuresti.Si scuze,dar alica cooper e mort,si marylin manson ar vrea si el.
    Wu tang clan,de care nu s-a spus nimic,au facut un spectacol fantastic,si faithless a innebunit publicul(io eram akolo).
    dar asta e romania,iesim din club a numai daca gasim aceasi muzica dincolo, ca sa mergem la comersival….
    salutare

Leave a reply (we review all comments)