Burn Babylon

  • by



Jah Army
impreuna cu Singura Casa & Yazee.ro va invita, in ajunul Craciunului, sa lasati acasa toate grijile si problemele acasa pentru a veni in Suburbia. Este prima seara in care Babilon-ul va cadea. Speram ca aceasta sa fie primul eveniment dintr-o serie lunga ce-si propune promovarea muzicii reggae in Romania. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, avem nevoie de sprijinul vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa veniti, sa va simtiti bine si sa aratam tuturor ca, desi nu suntem multi ascultatori ai acestui gen de muzica si desi nu suntem multi simpatizanti ai acestei culturi, suntem uniti. Iar acesta este cel mai important lucru.

Pe 24 decembrie, ne vom prezenta cu un line-up special, care speram sa va trezeasca interesul. Este vorba despre Ranking SoundSystem (Elvetia), Shy Beatz, DJ Undoo & DJ Skid, Phlo & Deeproots. Totul va incepe in jurul orelor 21:00 si va tine atata timp cat lumea danseaza si se simte bine.

Intrarea va fi 10 RON, si , tinand cont ca este ajunul Craciunului, fiti pregatiti numai pentru surprize placute si lucruri bune.

Leave a reply (we review all comments)