!FLEXIBLE!



FLEXIBIL (definitie dex) – 1. care are proprietatea de a se indoi, de a se incovoia usor (si de a-si reveni la forma intiala); elastic, mladios. 2. care are flexiune, flexionar, suplu; 3. adaptabil (antonim : rigid). 4. care cedeaza usor, maleabil, docil.

FLEXIBLE este un proiect de arhiva urbana informala cu miza sociala. In cadrul unei investigatii video, trei comunitati bucurestene emit pareri despre dans si despre implicatiile acestuia in viata de zi cu zi.
Comunitatile nu au o legatura fixa cu arta dansului, nu sunt balerini, dansatori sau coregrafi profesionisti, dar fiecare danseaza. Raportarea fiecarei comunitati la dans contine si particularitati de mentalitate.
FLEXIBLE isi propune sa sublinieze importanta si rolul, pe care dansul le joaca azi in viata unor locuitori ai capitalei.
Materialul documentar video este o creatie O2G finantata de CNDB.
Echipa FLEXIBLE : – Maria Draghici – artist vizual
– Paul Dunca – coregraf
– artisti asociati : Ana Maria Costea (coregraf)
Irina Gadiuta (regizor)

Proiectia investigatiei video va avea loc la Centrul National al Dansului, Mediateca , B-dul Nicolae Balcescu nr. 2 (TNB, latura nordică – acces lângă Lăptăria Enache, etaj 3), Duminica 16.12.07, Ora 16:30.

1 thought on “!FLEXIBLE!”

Leave a reply (we review all comments)