L’ASERumanitar

  • by

L’ASERumanitar – Lupta pentru o cauza nobila!

ASERumanitar reprezintă un proiect ASER prin care asociaţia noastră doreşte să se implice în rezolvarea problemelor anumitor cazuri sociale prin strângerea de fonduri, ajutată fiind de companiile partenere ASER.

Ediţia de Crăciun va deveni în acest an o finalitate a unei acţiuni de tip CSR. Proiectul se va numi simbolic „L’ASERumanitar” deoarece într-o mare măsură proiectul se bazează pe competiţia de laser tag organizată în colaborare cu LaserMaxx Romania. Iar sloganul “Luptă pentru o cauză nobilă!” reprezinta un îndemn pe care îl adresăm atât studenţilor cât şi companiilor din România de a se implica in activitati filantropice.
Fiecare poate să ajute la buna desfăşurare a proiectului prin implicarea activă în competiţia de laser tag (paintball cu laser), încercând să fie persoana care impreună cu echipa sa realizează cel mai bun punctaj ce urmează a fi convertit in RON de către companiile partenere.
Anul acesta ajutăm 80 de copii de gradiniţă şi din clasele I-IV din Satul Smirna, Jud. Ialomiţa, dintre care 20 suferă de CES (Cerinţe Educative Speciale).

Donarea părţii materiale către şcoala din localitatea Smirna va avea loc în perioada 8 Decembrie – 15 Decembrie 2007. Acest lucru va fi marcat prin deplasarea unei echipe formate din membri ASER şi reprezentanţii companiilor partenere.

Competiţia de laser tag se va desfăşura, JOI, 6 Decembrie la LaserMaxx România şi va aduce la startul său 192 de studenţi, care vor forma 48 de echipe a câte 4 persoane şi care vor concura între ei pentru un scop nobil. Înscrierile se fac la standul ASER din cladirea Comerţ, ASE, Etaj 1, intre 26 Noiembrie – 5 Decembrie. Taxa de înscriere este de 5 RON/persoană, suma strânsă urmând a fi donată la rândul său integral.
Echipele pot fi şi mixte!

Cum poţi să te implici in acest proiect?

Dacă eşti student şi nu numai :
Participă în competiţia de laser tag alături de echipa ta şi, chiar dacă nu eşti tu cel care înregistrează cel mai mare punctaj, te bucuri pentru că ai contribuit la îndeplinirea unui vis!
Donează cărţi, haine, dulciuri s.a. la standul ASER menţionat mai sus!

Susţine proiectul prin amplasarea unui e-banner cu trimitere către www.aser.ro pe site-ul, blogul tău! Găseşti E-bannerul uploadat aici. Pentru orice alte dimensiuni te rugăm să ne contactezi la office@aser.ro .

Dacă reprezinţi o companie:
Încă nu este prea târziu să îţi implici compania în acest proiect! Pentru că pe noi ne interesează ca cei mici sa aibă parte de un Craciun cât mai fericit, asteptăm sa ne contactezi la office@aser.ro.

Orice tip de ajutor este binevenit din partea oricui şi îţi vom fi recunoscatori pentru că ai inteles că trebuie să fim mai buni!

Un proiect ASER şi LASERMAXX România.

Contact:
Project Manager : Alina Aron – alina.aron@aser.ro
Sales Manager : Cătălin Ticheru – catalin.ticheru@aser.ro
Marketing Manager : Ema Corboveanu – ema.corboveanu@aser.ro

Leave a reply (we review all comments)