B’ESTIVAL 2008

  • by



B’ESTIVAL 2008 se va desfasura in zilele de 4,5 si 6 iulie

Editia din 2008 a festivalului B’ESTIVAL va avea loc in primul weekend al lunii iulie, in zilele de 4, 5 si 6. Emag!c Entertainment a inceput negocierile cu diferiti artisti internationali inca din vara, imediat dupa terminarea editiei de anul acesta.

Peste 30 de artisti romani si straini au participat la B’ESTIVAL 2007, inclusiv cateva dintre cele mai in voga nume ale momentului: Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan si Hooverphonic. Prima editie a B’ESTIVAL a avut loc in zilele de 31 iunie, 1 si 2 iulie ale acestui an, in cadrul complexului
Romexpo, beneficiind de participarea a peste 50.000 de spectatori pe parcursul celor trei zile de festival.

Pentru urmatoarea editie, Emag!c Entertainment va mari suprafata festivalului cu inca 10.000 de metri patrati, fapt care va permite si amenajarea unei plaje articifiale. De asemenea, vor exista doua scene principale mai mari decat cele de anul acesta, o zona Silent Disco, precum si noi elemente surpriza! Pentru anul viitor, bugetul festivalului (atat cel de artisti cat si cel de productie) se va mari cu 30%.

Mai multe informatii despre B’ESTIVAL 2008, inclusiv primii artisti internationali confirmati pe afisul festivalului, vor fi facute publice in urmatoarele saptamani.

Leave a reply (we review all comments)