SOFA SURFERS la Fabrica pe 8 decembrie

detalii curand

11 thoughts on “SOFA SURFERS la Fabrica pe 8 decembrie”

  1. cate fitze, ce de figuri, ce damf de b…; si mie-mi placea test point cand era mai trash. acum sunt curios cum arata, dar am o vaga presimtire ca se integreaza in snobismul trendy de Dambovitza.

  2. mie mi a placut test point cat a fost trashy, acum mi se pare kitsch – cu perdele si saloane tematice. acum, de cand s a spalat, e urat.

  3. Iar Fabrica? Choar vi se pare interesanta locatia aia? Serios, se poate mai bine, kiar dak e mai scump, prefer sa se auda bine si sa nu-mi fie sila sa ma asez pe undeva.

  4. da ma stiam… igu asta e cel mai intarziat .. feeder defapt e o duma.. va place cum suna.. da nu are nimic.. calendar.. astea.. ceva pe sectiuni.. nare viatza.. noroc cu reclamele ca il fac mai colorat..

  5. btw unde o sa fie proiectate super visuals-urile semnate Timo N? ca la fabrica n-ai unde. cei care au fost la delta fest si au vazut concertul in varianta A+V stiu la ce ma refer… ma intreb oare o sa fie loc pe scena pentru toti?… Chiar nu exista o locatie misto si aerisita pentru Sofa Surfers? Sau de cand s-a mai spalat vechiul test point si s-au pus perdele o sa ne asfixiem in grup acolo?…

  6. clar! foarte tare! dar la fabrica :-/ iar ne asfixiem??! poate o sa aiba mila cineva si o sa faca ceva cu aerisirea de acolo… sau sa dea masti de gaze la intrare, eventual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.