Kompakt showcase

  • by


Clubbing Mag prezinta

Pe 28 septembrie la ora 22:00 seria petrecerilor continua prin Kompakt Showcase, o desfasurare impresionanta de forte ale renumitului label german. Cu Atari (cubecast.net) in warm-up si Dreamrec la proiectoare te vor entuziasma pe rand Reinhard Voight, DJ Koze si Wighnomy Brothers.
Gabor Schablitzki (alias Robag Wruhme) si Soeren Bodner (alias Monkey Maffia) sunt Wighnomy Brothers sunt cei mai celebri frati neinruditi ai Germaniei. Fondatori ai label-ului Freude am Tanzen ei se fac vinovati de techno-ul minimal care puncteaza decisiv pe ringul de dans.
DJ Koze zis si Adolf Noise este un trendsetter eclectic caruia nu ii e frica sa inoveze. DJ de club si muzician intr-un singur om, Stefan Kozalla amesteca disco si techno cu un twist de hip hop. In proiectele secundare variaza de la ambient la break beat.
Prestatia lui Reinhard Voight este live si deci cu atat mai speciala. Alaturi de Kompakt de la inceput, stilul sau si-a pus amprenta asupra label-ului. Minimal techno pop-ul lui subversiv dar fermecator se impleteste cu un sound pe alocuri destul de radical.
Ca tot e ultimul weekend de libertate studenteasca, unde sa se intample daca nu la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa (Calea Plevnei 61). Biletele se pot procura in avans de pe site-ul www.bilet.ro la pretul de 20 RON sau la locul faptei la 30 RON.

Leave a reply (we review all comments)