zona autonoma temporarazona-autonoma-temporara = activitati culturale in spatii dezafectate

10 thoughts on “zona autonoma temporara”

 1. Pingback: Cinema / Teatrul de vară Capitol istoric și viitor 1912 – 2020 – Capitol

 2. Pingback: Open call POEM CAPITOL – Capitol

 3. Pingback: Open call POEM CAPITOL | | Feeder.ro

 4. Pingback: Capitol Cinema / Summer Theatre history and future 1912 – 2020 | | Feeder.ro

 5. mda, arata jalnic totul . lasind la o parte vorbele cred ca imaginile vorbesc cel mai bine. este extrem de boring si nasol sa ti petreci vremea intr un subsol in paragina… in intuneric/ se pare ca undergroundul bucurestean e prea underground incit si a pierdut sensul… asta daca a avut vreodata asa ceva.

 6. cosmin, m-a deranjat faptul ca ai postat pe blogul tau un link pe care il primisei probabil pe messenger. nu voiam sa auda (toata) lumea de noi in momentul ala.

  cat despre public vs underground, pagina de blog e publica. vrem ca lucrurile pe care le-am facut sa fie cunoscute, in speranta ca mai multa lume isi va insusi tipul asta de atitudine. in schimb, de obicei nu anuntam evenimentele pe blog sau pe forumuri, poate doar daca e vorba de comunitati restranse, pentru ca e greu sa gestionezi asteptarile unor oameni foarte diferiti.

  cat despre jegul si paragina de la capitol, nu ne-am propus sa salvam locul ala, pentru ca pe moment nu sta in puterea noastra sa facem asta.

  am vrut doar sa il folosim pentru niste evenimente. ar fi ideal sa putem sa il transformam in ceva mai atragator. dar desi am facut curatenie de vreo cateva ori, locul revine la stadiul de dezordine initiala. mai mult, e proprietate privata si noi am fost mai mult tolerati acolo, decat stapanii lui care pot face cu el ce vor.

  mihai, e usor sa ii critici pe ceilalti, cand nu stii de fapt ca nici nu se putea intra acolo din cauza decorurilor ingramadite peste tot felul de mizerii.

 7. underground sau nu, vad ca ca e vorba de acelasi jeg si paragina la cinema Capitol. N’a miscat nimeni nici un deget. Frumos de tot 🙁

 8. …”interesant” , vba ta.. sa speram ca initiativa n-o sa fie atat de temporara cat e si atitudinea underground vs. etaj ;-]. oricum, asta nu e o chestie de underground, pentru ca e prin definitie publica, chiar daca se desfasoara in spatii dezafectate. deci “sa nu se auda de ei” ar fi o fitza si doar ar crea contradictii… poate s-au exprimat gresit oamenii, who knows 😉

 9. …si se luau de mine intr-un post de pe bukresh ca le facusem eu link vezi-doamne la mine pe blog, si ca ei nu vor sa se prea auda de ei (asa am inteles), si acum hop pe feeder.

  interesant…

Leave a reply (we review all comments)