INFORMATII IMPORTANTE DESPRE B’ESTIVAL!





Organizat de Emag!c Entertainment, festivalul B’ESTIVAL 2007 se va desfasura in aer liber la Romexpo, in zilele de vineri, sambata si duminica. Oferit de ClickNet si sprijinit de Coca-Cola si Heineken Music, B’ESTIVAL va avea drept „capete de afis” nume importante ala industriei muzicale internationale: Faithless, P!nk, Marilyn Manson, Alice Cooper, Morcheeba, Reamonn, Wu-Tang Clan, alaturi de inca 24 de artisti.

Datorita numarului mare de spectatori asteptat pe parcursul celor 3 zile de festival, Jandarmeria Municipiului Bucuresti a recomandat organizatorilor sa faciliteze accesul publicului prin Bulevardul Marasti, pe la Poarta A1. Posesorii de bilete VIP si de abonamente pentru 2 sau 3 zile vor trece apoi pe la Cortul de Bratari, aflat pe aleea principala de acces, pe partea stanga, in parcarea B, pentru a intra in posesia bratarii. Poarta B nu fi folosita pentru accesul publicului in incinta festivalului, si nici pentru iesire. De asemenea, Poarta C ramana inchisa accesului, fiind utilizata doar pentru iesire. Posesorii de bilete VIP care detin un permis de parcare vor avea acces prin Poarta D a complexului Romexpo. In caz contrar, accesul se va face pe la Poarta A, iar bratara corespunzatoare zilei respective se va pune la Cortul de Bratari de langa Parcarea B.

La intrarea A1 a complexului Romexpo, incepand de vineri, 29 iunie, se mai pot achizitiona bilete pentru fiecare zi a festivalului, la pretul de 80 RON pentru prima zi si 95 RON pentru a doua, respectiv a treia zi. Cele patru case de bilete vor fi deschise intre orele 13:00 si 21:00 in ziua de vineri, si intre 11:00 si 12:00, in zilele de sambata si duminica. Cei care doresc sa-si achizitioneze bilete chiar in zilele de festival, sunt sfatuiti sa se prezinte la poarta de acces cat mai devreme, pentru a evita aglomeratia.

Portile B’ESTIVAL se vor deschide la ora 14.00 in ziua de vineri, 29 iunie, si la ora 12.00 in zilele de sambata, 30 iunie, si duminica, 1 iulie. Participantii la festival trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valid, si sunt sfatuiti sa poarte incaltaminte lejera si ceva pentru a-si acoperi capul. In caz de vreme rea, sunt recomandate pelerinele de ploaie, accesul cu umbrele fiind interzis. De asemenea, nu este permis accesul in spatiul festivalului cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri de dimensiuni mari, scaune, arme, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesioniste, aparate de inregistrare audio-video.

In incinta festivalului, bauturile si produsele alimentare vor putea fi achizitionate exclusiv pe baza jetoanelor ce vor fi puse in vanzare la cele 15 casierii de la intrarea in festival. Pretul unui jeton este de 3 RON, si toate bauturile vor avea pretul unic de 1 jeton/produs. Vor exista doua zone-restaurant, unde publicul va putea alege intre sandvisuri si mici, frigarui sau carnaciori pe gratar, specialitati thailandeze si paste italienesti. Sistemul de jetoane, “importat” din Olanda, unde este folosit de multi ani la toate marile festivaluri si concerte, are ca principal scop scurtarea timpului de realizare a tranzactiei si implicit a timpului de asteptare “la coada”. Jetoanele vor fi valabile pe toata durata festivalului, indiferent de ziua in care au fost cumparate.

In zona complexului Romexpo se poate ajunge cu expresul 783 dinspre Aeroportul Otopeni sau Piata Unirii, autobuzele 131 sau 335 dinspre Aeroportul Baneasa, autobuzul 105 dinspre Gara de Nord, tramvaiul 41 dinspre Ghencea, Drumul Taberei, Crangasi.

PROGRAM

Ziua 1 – Vineri, 29 iunie – Heineken Music Thirst Opening Day:
Ora 14:00 – Deschiderea usilor
Ora 16:00 – Sonicvibe (Heineken Music Thirst Winner) – CLICKNET STAGE
Ora 16:45 – Monochrome & SKVJS Krew – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 17:30 – Suie Paparude (RO) – CLICKNET STAGE
Ora 18:15 – Yonderboi (HU) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 19:00 – Hooverphonic (BE) – CLICKNET STAGE
Ora 20:00 – Morcheeba (UK) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 21:30 – Faithless (UK) – CLICKNET STAGE
Ora 23:00:-00:00 – Phill Hartnoll (Orbital) (UK) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE

Ora 15:00 – 23:00 – Silent Disco – COCA COLA ARENA
Ora 23:00 – 00:00 – Sonicvibe (Heineken Music Thirst Winner) – COCA COLA ARENA

Ziua 2 – Sambata, 30 iunie:
Ora 12:00 – Deschiderea usilor
Ora 14:00 – La Plebe (USA/Mexico) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 14:45 – Brigada Hades (RO) – CLICKNET STAGE
Ora 15:45 – D2 (BG) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 16:45 – Raining Pleasure (GR) – CLICKNET STAGE
Ora 17:45 – Damian & Brothers (RO) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 19:00 – Kasabian (UK) – CLICKNET STAGE
Ora 20:45 – Reamonn (DE) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 22:30 – Pink (USA) – CLICKNET STAGE

Ora 14:00 – 00:00 – Silent Disco – COCA COLA ARENA
Ora 18:30 – Eloize – COCA COLA ARENA
Ora 20:15 – Boeuf – COCA COLA ARENA
Ora 22:00 – Hotel Fetish – COCA COLA ARENA

Ziua 3 – Duminica, 01 Iulie:
Ora 12:00 – Deschiderea usilor
Ora 14:00 – Neo (HU) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 14:30 – OCS (RO) – CLICKNET STAGE
Ora 15:00 – Trackaddicts (NL) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 15:45 – Zdob Si Zdub (MOL) – CLICKNET STAGE
Ora 16:45 – Gabriel Rios (BE) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 18:00 – Chicks On Speed (DE) – CLICKNET STAGE
Ora 19:30 – Wu-Tang Clan (USA) – CLICKNET STAGE
Ora 20:45 – Alice Cooper (USA) – HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE
Ora 22:30 – Marilyn Manson (USA) – CLICKNET STAGE

Ora 14:00 – 00:00 – Silent Disco – COCA COLA ARENA
Ora 17:30 – Vaduva Bob – COCA COLA ARENA
Ora 19:00 – Tep Zepi – COCA COLA ARENA
Ora 22:00 – MLYK! – COCA COLA ARENA

MULT MAI MULTE INFORMATII pe http://www.bestival.ro

Pentru cine nu va putea ajunge la festival, TVR 2 va acoperi evenimentul in acest weekend, oferind telespectatorilor o mostra din ceea ce inseamna distractia la un festival: reportaje de la fata locului, cuprinzand interviuri cu publicul si imagini de atmosfera. In ceea ce priveste interviurile cu artistii, majoritatea vedetelor care vor participa la B’ESTIVAL se afla in plin turneu, si din cauza grabei sau a stresului, au preferat sa stea departe de jurnalisti. Doar cativa artisti au raspuns favorabil cererilor organizatorilor, dar confirmarea finala din partea managementului va sosi abia in ziua concertelelor, depinzand de dispozitia artistilor: Faithless, Hooverphonic, Morcheeba, Kasabian, Reamonn, Alice Cooper.

De asemenea, managementul starurilor s-a aratat deosebit de rigid in privinta transmisiilor live, exigenta des intalnita in show-biz-ul international, solicitand ca inregistrarile sa fie difuzate dupa ce isi va da acordul pe calitatea audio-video. TVR va transmite delayed-live, pe TVR 2, numai cate 3 piese de la anumiti artisti prezenti in cadrul B’ESTIVAL. Alaturi de imaginile de atmosfera si de cateva interviuri, pe TVR 2 vor fi difuzate si inregistrari cu piese ale unor artisti, in cadrul unor reportaje dedicate special evenimentului. Din pacate, recitalurile headlinerilor nu vor fi transmise pe TVR 2 integral, managementul vedetelor fiind deosebit de restrictiv in aceasta privinta.

2 thoughts on “INFORMATII IMPORTANTE DESPRE B’ESTIVAL!”

Leave a reply (we review all comments)