Urban Quest 2 , din nou cu aroma interbelica

  • by

Iata-ne asa cum am promis la o a doua editie Urban Quest – inapoi in perioada interbelica. Te invitam din nou in centrul Bucurestiului, in anul 1923, de data aceasta sa vezi ultimele tramvaie trase de cai, sa votezi pentru o noua Constitutie, sau sa protestezi importiva celor care au creat-o, sa vezi cum Romania fondeaza impreuna cu alte tari Interpolul, sa zbori cu avionul printului George Valentin Bibescu si nu in ultimul rand sa deslusesti itele intortocheate ale vietii la Bucuresti.

Poti sa lenevesti aiurea, sa bei bere la umbra, sa te colorezi la paintabll sau sa te acoperi de popcorn la film in fiecare zi. Mai bine pune-ti melonul sau papionul, verifica-ti ceasul de buzunar si daca ai o jumatate de zi libera hai cu noi prin Bucuresti.

Ce am schimbat de data trecuta?

Tot cu cei doi cei mai buni tovarasi te asteptam la concurs, asa ca scoate-i la apel si verifica-le inteligenta, spiritul de orientare, vezi daca pot merge o statie pe jos fara sa lesine si intreaba-i pe fiecare daca ar mai putea supravietui inca o zi in perioada interbelica.

Ai grija insa, de data asta probele sunt mai dificile decat la prima editie, si pe langa probele practice si de perspicacitate vei avea nevoie de talent detectivistic pentru a da de capat istoriei secrete pe care ti-o propunem.

Stim ca secretele se pastreaza greu asa ca de data asta vor concura numai trei cele mai bune echipe. Locurile de gasit cu ajutorul indiciilor nu vor mai fi 10, ci doar 5, dar iti va fi de doua ori mai greu sa ajungi la ele.

Verifica din cand in cand site-ul nostru ca sa afli mai multe despre poveste, personaje si premii.

Intre timp o scurta instiintare calendaristica:

6 iunie -incep inscrierile
13 iunie – selectia
14 iunie- se anunta finalistii
16 iunie – Urban Quest 2!

Leave a reply (we review all comments)