reminder: NU RATATI KRUSH DISEARA!!!

Mirrorball & DJ Krush
May 26th 2007
Fratelli Studios, Bucharest

23.00 – Mirrorball / Made in Japan, AV adventures screening
00:00 – Gojira/ Vali Chincisan
01:00 – DJ KRUSH / KOTKI visuals
02:30 – DJ NEMO / visual jam session

SITE
BLOG

7 thoughts on “reminder: NU RATATI KRUSH DISEARA!!!”

  1. Ok, recunosc, m-au indus in eroare visual-urile, dar si vreo doi trei oameni care aveau aceeasi impresie – cum ca omu’ nu mixeaza live.
    Dar setut tot “extraordinar chiar” zic ca a fost 🙂

    In rest s-au spus cam toate.

    @ djahz: daca vrei sa fii mai lamurit pe viitor, incearca SA VII la concerte…

  2. poate nu au inteles ce se intampla acolo. adica nu venise cineva sa le puna muzica pe care o au si o pot asculta acasa. sau poate prin faptul ca era cald tragem concluzia ca ca DJ Krush e de cacat. sau noi ascultam numai mixuri frate, nu? ne plac dj-ii care pun muzica buna, corect? asteptam in continuare parerile voastre pertinente, bazate pe argumente solide, ca pana acum.

  3. Niciodata nu mi-as fi imaginat ca poate sa fie atat de dezamagitor. Am plecat cu un gust amar pe la mijlocul reprezentatie.

  4. Din pacate, un eveniment atat de asteptat si cu atatea pretentii s-a dovedit a fi un fiasco total.Zero aer, sunet de bodega ordinara, un dj cu pretentii care a pus muzica de pe laptot etc. As vrea banii inapoi, atat de dezamagit sunt. Jenant!Sper sa publicati comment-ul daca sunteti corecti!

  5. sclavie tipic romaneasca,
    retardati din advertising,
    preturi de bogatani,
    caldura de sauna,
    impostor cu 3 butoane si o placa, dar era japonez, oau !

  6. Leeeidiiiiiz aaaand gentalmeeeen! Va prezentam un numar fenomenal de iluzionism si prestidigitatie tooocmai din tara soarelui rasare!!!! Poftiti! Poftiti! Come inside!! Maerstrul Krushini va va demonstra cel mai tare numar al lui! VA TAIA SETUL IN DOUA!! (aaaa teroare!!) Dar stati linstiti, setul va fi OK!!! Nu va pati nimic, va fi extraordinar chiar!!
    Deci da!! Apropiati-va! Veniti in numar cat mai mare! Va avertizez insa, nu e loc pentru cei slabi cu inima! Totul va parea cat se poate de real!!!!
    Si asta nu e tot! In deschidere avem desene animate si IL GOJIRA!! (rrrraawwwr!!), care prin puterile lui supraomenesti, va face pizdilii di la canapelii sa danseze – ta dam, ta di di dam – pe … boards of canada!!!
    Asadar, doamnelor si domnilor, poftiti la noi in hala dezafectata, poleita cu aur! Ceea ce veti vedea si auzi, va va marca (pretentiile) pe viata!!

Leave a reply (we review all comments)