Skip to content

OMAGIU#7 ESTE IN CAUTARE DE CAPCANEOMAGIU s-a transformat intr-o capcana deschisa catre tot ce este mai bun, mai provocator si mai urlator pe scena artistica nationala si internationala. Asa ca acum e momentul sa ne trimiteti lucrarile, ideile, input-urile voastre. Aveti doar o luna la dispozitie sa intindeti latzuri, sa puneti senzori de miscare si sa nu scapati nici o prada.

Exista tot felul de capcane de care ne folosim pentru a obtine ceea ce dorim. Publicitatea, de exemplu, foloseste cei mai buni trapper-i de prins oameni, idei, ochi si resurse. Uneori poti sa cazi in propria capcana. Nimic nu e exclus. Anumite capcane sunt mortale, altele reprezinta cuvinte sau fraze cheie, unele sunt vizuale, altele moi, pufoase si frumos colorate. Iar unele emana mirosuri cadaverice.

OMAGIU#7 isi propune sa descopere daca intr-adevar traim intr-o cusca aurita.

format: 240 X 280 mm
contact: contact@omagiu.com

6 thoughts on “OMAGIU#7 ESTE IN CAUTARE DE CAPCANE”

  1. la ultima lansare n-am putut sa intru desi eram invitat! era la fratteli. zicem: e ok! doar ca bodyguarzii s-au gasit sa-mi spuna ca nu sunt imbracat potrivit… pantaloni scurti cu bretele si genunchiere…si m-au trimis sa ma schimb..adica e oricum omagiu, se vrea inovativ!??? zicem: schimbare de target probabil. nu ma mai are in vizor probabil, atunci probabil nu ma mai intereseaza.muuuah!!!si bafta cu vanzarile printre noii avizati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version