"Morti" prin orasAm vazut in mai multe locuri in oras stenciluri marcand “scene de accident”
O idee pe care am avut-o si eu acum vreo 4 ani dar m-am rezumat sa o fac doar in propriul apartament 🙂
Stie cineva cine este autorul?

17 thoughts on “"Morti" prin oras”

 1. Este groaznic, eu ma intorceam noaptea de la o petrecere, eram foarte bine dispus si am trecut cu masina peste o urma din asta… am avut un sentiment foarte nasol si de rahat!
  Ei pe cine vor sa sperie ? pietonii sau soferii?
  pietonii daca se uita in jos cand traverseaza neregulamentar o sa faca accident
  iar soferii daca vad chestile alea (eu cel putin) ma cam trec fiorii.
  Inca un proiect fara minte si cap din partea autoritatilor Rutiere.
  Nu e vina lor e usor sa fi politist greu e sa fi om!

 2. Cel mai probabil e o idee “luata” din alta tara sau mai probabil o idee care nu a fost pusa in practica acolo si s-au gandit ca la noi ar da bine.
  Oricum e tragic ce se intampla. Vezi oameni in toata firea cu copii in brate sau in carucior care alearga de pe o parte pe cealalta a marilor bulevarde pe unde nu trebuie. Merg zilnic prin centru si cam 20-30% din oameni asteapta cuminti culoarea verde, ba cei care traverseaza pe rosu ii injura pe soferii care ii claxoneaza…

 3. asa de subtzire e linia intre arta asta noua, cum ii zice, contemporana…si o campanie anti-traversare? HA! Fuga la MNAC !

 4. :)) “autorul” este Primăria Municipiului Bucureşti. sunt semne de atenţionare pentru prevenirea traversării ilegale. no street art here.

 5. Da… ai sa razi, e Politia Rutiera. Au marcat locurile in care s-au intamplat cele mai multe accidente in ultima vreme, majoritatea din cauza pietonilor… a fost o stire prin ziare, zilele trecute

 6. fifteen minutes celebrity

  politia. i-am si vazut intr-o noapte, in baneasa. e o campanie pentru atentia pietonilor. pe trotuar scrie “nu trece DINCOLO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.